Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu vrea Valentina Pelinel sa faca petrecere de botez pentru fiul ei

Stiri

De ce nu vrea Valentina Pelinel sa faca petrecere de botez pentru fiul ei

Dupa numeroase speculatii despre sarcina ei si o serie de controverse pe care de multe ori le-a alimentat chiar ea, Valentina Pelinel face cateva dezvaluiri dupa ce a devenit mamica. Vedeta a povestit momentele emotionante prin care a trecut dupa nastere precum si care sunt pregatirile pe care le face pentru botez lui Cristian, baiatul pe care l-a facut cu Cristi Borcea.

COPILUL VA FI BOTEZAT LA BISERICA, FARA PETRECERE

„Este foarte frumos in postura de mamica. Primele zile au fost obositoare, dar asa e de frumos ca nu conteaza. M-am obisnuit si cu nesomnul si cu tot. Cand l-am vazut prima data a fost asa o adrenalina ciudata, mi-au dat lacrimile si am vrut sa vad daca e sanatos. E foarte frumos, nu va puteti imagina”, a declarat Valentina Pelinel, conform romaniatv.net.

CE GEST A FACUT BORCEA CAND A NASCUT VALENTINA PELINEL

NIMENI NU STIE CA VALENTINA PELINEL A TRECUT PRIN ASTA. CUM A DEVENIT, DE FAPT, CELEBRA…

Valentina Pelinel a socat opinia publica in legatura cu pregatirile pentru botez. Acesta va fi la fel de discret precum a fost si sarcina ei, vedeta dorind sa stea departe de gura lumii si de presa carcotasa.

Frumoasa blondina sustine ca un botez adevarat se face numai la biserica si ca petrecerea este optionala, asa ca a renuntat la ea: „Botezul e, de fapt, la biserica. Nu ma gandesc la vreo petrecere sau ceva”.

Vedeta a raspuns in stilul caracteristic si la intrebarea „Cu cine seamana Cristian?”. Manechinul spune ca, evident, cu parintii: „Cu cine sa semene? Cu vecinii?

Seamana si cu tata si cu mama. De la mine a luat nasucul, e foarte cuminte, calm, daca nu il deranjeaza ceva, nu ii e fomica, nu scoate niciun cuvant. De la tata a luat restul”, mai scrie romaniatv.net.

1 Comment

1 Comment

  1. alina

    2016-06-28T00:26:34+03:00 at 2016-06-28T00:26:34+03:00

    Cu Botezul are perfecta dreptate.
    Un crestin practicant il face la biserica si atat.
    Sa ii traiasca baietelul si sa ii dea Dumnezeu multe daruri micutului!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top