Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. SECRETUL a ieșit la iveală

Viața Reginei Elisabeta reprezintă interes pentru toată lumea și asta pentru că Majestatea Sa nu trăiește după regulile după care se conformează toți cetățenii britanici. Ea trebuie să respecte o serie de reguli care au consacrat prestigiul Casei Regale.

Regina Elisabeta și simbolistica unui comportament regal

O serie de gesturi și chiar codul vestimentar spun multe despre ce vrea să transmită Regina. Regina Elisabeta nu folosește cuvinte multe pentru a comunica anumite lucruri, însă felul în care se îmbracă, în care își poartă pălăriile sau gențile valorează mai mult ca orice propoziție ce ar putea-o rosti.

Dacă i-ați urmărit aparițiile publice, cu siguranță ați remarcat că Regina are mereu o geantă la ea. Geanta ei preferată e semnată de Launer, unul din cei mai scumpi designeri britanici. Motivul pentru care Regina poartă acest tip de geantă este felul în care comunică cu personalul ei.

CITEȘTE ȘI: Cum ar fi putut fi salvată Prințesa Diana de către Regina Elisabeta

CITEȘTE ȘI: De ce nu isi serbeaza Regina Elisabeta ziua la data la care s-a nascut

Atunci când poartă geanta pe partea stângă, înseamnă că e deschisă la conversație și e binedispusă de anturajul în care se află. În momentul în care Regina își mută geanta de pe partea stângă pe partea dreaptă e semn că bătrâna vrea să încheie discuția ori vrea să fie salvată dintr-o situație în care se simte incomodă.

Regina Elisabeta are în geantă întotdeauna bomboane mentolate, un ruj și ochelarii pe care îi folosește la citit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top