Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De ce s-a deghizat în femeie acest BĂRBAT: Toți l-au felicitat, mai puțin…

S-a deghizat în femeie cu un scop foarte precis și credea că nu va fi prins niciodată. Toată lumea l-a felicitat la sfârșitul acțiunii sale mai puțin autoritățile, care l-au amendat pentru înșelătorie.

Ayana a încercat prin propria sa metodă, destul de ingenioasă mai ales în țara sa, Kazahstan, să o ajute pe iubita sa să treacă de un examen pentru admiterea la facultate. Iubita lui Ayan se plângea că va cădea examenul deoarece probele sunt foarte grele, iar kazacul nu a stat mult pe gânduri și a trecut la transformare: și-a pus perucă brunetă pe cap, pentru a semăna cu iubita sa, și-a luat o fustă mini și un tricou.

CITEȘTE ȘI: NEPTUN RETROGRAD – 6 LUNI DE FOC PENTRU TOATE ZODIILE
Tânărul a fost descoperit în momentul în care a început să vorbească, având vocea anormal de groasă pentru o femeie. Inflexiunile sale vocale, oricât de mult s-a străduit să își imite prietena, l-au dat de gol. Acesta a luat și o amendă zdravănă de aproape 2.000 de euro, scrie Daily Mail.

„Am suspectat ca ar fi o alta femeie care i-a luat locul candidatei, dar niciodata nu ne-am gandit ca ar fi vorba de un barbat. Cel putin nu pana cand a inceput sa vorbeasca. A incercat sa vorbeasca cu o voce inalta, si era evident ca este barbat”, a precizat purtătorul de cuvânt al unității de învățământ unde a avut loc examenul.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Sursă foto: dailymail.co.uk


Ceilalți tineri care au participat la examen l-au aplaudat pentru dovada sa de iubire , mai puțin directorul școlii, iar un om de afaceri local s-a oferit să îi plătească jumătate din amendă, adică 1.000 de euro, impresionat fiind de gestul bărbatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top