Connect with us

Revistateo.ro

De ce să alegi pantofii din piele naturală

Inedit

De ce să alegi pantofii din piele naturală

Beneficiile pielii naturale sunt cu siguranță de luat în considerare atunci când plănuiești să îți achiziționezi o nouă pereche de pantofi. Bineînțeles, imitațiile pot arăta la fel de bine, dar asta nu înseamnă că îți oferă același confort. Pielea ecologică are multe plusuri, dar nici pielea naturală nu este ceva la care să renunți ușor. Iată câteva lucruri pe care să le iei în considerare!

Dacă este bine îngrijită, pielea naturală poate arăta bine mulți ani, poate chiar decenii. Din păcate, nu putem spune acest lucru și despre pielea sintetică. Așadar, acesta este un mare plus pentru pielea naturală. Pe lângă acest lucru, pielea naturală este mult mai confortabilă, deoarece ia forma piciorului mai repede și este foarte maleabilă.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CE FEL DE CIZME POȚI PURTA ÎN FUNCȚIE DE SILUETĂ

Un alt plus este faptul că încălțămintea din piele naturală poate fi reparată mult mai ușor. De la fisuri de suprafață, până la decolorare, pielea naturală poate fi reparată de orice cizmar bun. Însă atunci când un pantof din piele sintetică se uzează, nu prea există soluții și vei fi nevoită să renunți la ei, chiar dacă sunt perechea ta favorită.

Picioarele tale transpiră mai puțin în materiale naturale. Experții spun că pielea naturală este un material prin care pielea poate să respire mai bine, în comparație cu pielea sintetică. Totodată, pantofii din piele naturală capătă mai greu mirosuri neplăcute și sunt mai ușor de întreținut.

Este mai puțin probabil să ai alergie la piele naturală. Pare greu de crezut dar da, există persoane care sunt alergice la piele. Iar acesta este un lucru neplăcut, mai ales atunci când ți-ai dori să alegi o pereche de pantofi care trebuie purtați pe piciorul gol. Pielea naturală te predispune mai puțin la alergii, în comparație cu cea sintetică.

Pielea naturală este recomandată persoanelor care au probleme cu monturile. Deși se spune că acestea sunt ereditare și nu prea ai cum să scapi de ele, cel puțin le poți ține sub control purtând materiale moi, care se mulează și nu îți forțează piciorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top