Connect with us

Revistateo.ro

De ce să folosești o cremă de noapte

Cosmetica

De ce să folosești o cremă de noapte

Pe timpul nopții pielea se reface și absoarbe mai bine ingredientele active, decât o face pe timpul zilei. Acest lucru se întâmplă doarece porii se deschid. De aceea este total greșit să adormi machiată. Crema sau serul de noapte hidratează pielea în profunzime, reface țesuturile și îmbunătățește calitatea pielii.

CITEȘTE ȘI: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PEELINGUL CHIMIC

Pentru a avea parte de cea mai bună îngrijire, există o listă de ingrediente pe care ar trebui să le urmărești atunci când cumperi o cremă de noapte. Iată câteva dintre ele: vitmaina A, vitamina E, vitamina C, uleiul de jojoba, uleiul de caise, uleiul de trandafir, aloe vera, miere de albine, unt de shea, iasomie, ingrediente anti-aging, retinol, peptide, amino acizi, colagen, AHA, antioxidanți.

O cremă de noapte îți menține tenul hidratat în profunzime, lasă pielea catifelată și netedă și îi oferă o textură mult mai fină și mai catifelată. Totodată, crema de noapte stimulează producția de colagen, esențial pentru elasticitatea pielii. Stimulează circulația de la nivelul pielii, reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor, previne lăsarea pielii și pierderea elasticități, reînnoiește celulele și îngrijește în profunzimea stratului de piele.

Este crucial să alegi o cremă de noapte potrivită pentru tipul tău de ten. Nu uita că o cremă grasă poate încărca porii prea mult. Totodată, este bine să optezi pentru o cremă fără parfum și hipoalergenică. Aplic-o după ce ai curățat fața și ai împrospătat-o cu un toner potrivit. Folosește mișcări ușoare, circulare, de jos în sus. Nu aplica crema de noapte în jurul buzelor sau în zona ochilor, iar dacă îți dorești ceva mai puternic decât o cremă , alege un ser. Acestea au formulte mai concentrate, care penetrează pielea mai adânc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top