Connect with us

Revistateo.ro

De ce să porți mai des rujul mat

Machiaj

De ce să porți mai des rujul mat

Un mare avantaj al formulelor mate este că sunt foarte ușor de purtat, mai ales în comparație cu gloss-urile. Nu trebuie să îți faci griji că se întinde sau că s-a risipit de pe buze cât ai clipi. În plus, îți oferă un aspect sofisticat, fără prea mult efort.

Să îți conturezi buzele devine foarte ușor atunci când folosești un ruj de buze mat, deoarece obții un aspect foarte natural. Linia buzelor iese în evidență fără efort și nu vei avea un aspect forțat, inestetic. Bineînțeles că un profesionist reușește să obțină un astfel de look indiferent de textura rujului folosit, însă dacă ești începătoare, cel mai indicat este să folosești o formulă mată atunci când îți conturezi buzele.

Pe lângă  asta, formulele de ruj mate nu se transferă la fel de repede precum alte formule. Să porți o culoare îndrăzneață devine mult mai ușor atunci când textura rujului este mată. Nu e nevoie să îți retușezi machiajul în permanență și nici să îți faci probleme că ai dinții pătați. Rujul mat aderă mult mai bine la pielea buzelor și se păstrează intact un timp mai îndelungat.

Totodată, rujul mat arată mult mai elegant. Dacă te pregătești pentru un eveniment deosebit sau pentru o ocazie specială, acesta este arma ta secretă! Vei obține un look misterios, discret și sofisticat în același timp. Dacă îți dorești un aspect natural, este suficient să alegi o nuanță nude, subtilă și delicată și nimeni nu va observa că ai ruj pe buze.

Rujul mat este produsul ideal. Pe lângă faptul că îl poți folosi ca atare, constituie și o bază perfectă atunci când îți dorești mai mult. Finisează-l cu un balsam intens hidratant sau cu un gloss strălucitor atunci când vrei un look mai glamorous. Este extrem de versatil și îl poți utiliza în numeroase modalități.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top