Connect with us

Revistateo.ro

De ce se ceartă Andra și soțul ei: „Nu există familie perfectă”

Net

De ce se ceartă Andra și soțul ei: „Nu există familie perfectă”

Andra și soțul ei formează unul dintre cele mai sudate și, în același timp, îndrăgite cupluri din lumea showbizului. Cei doi par că au o familie perfectă. Însă, cântăreața spune că lucrurile nu stau deloc așa. Există și în familia lor certuri.

De ce se ceartă Andra și soțul ei

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Evenimentul Zilei, Andra a fost întrebată dacă este adevărat că nu se ceartă niciodată cu partenerul ei de viață. Artista a infirmat imediat și a explicat că și între ei există discuții, ca în orice familie.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai.

Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm.

Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor.

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei.”, a declarat Andra.

Articol pe aceeași temă: Dragoș Bucur renunță la emisiunea caritabilă

Îndrăgitul actor renunță la emisiunea care le-a redat speranțele românilor care își doresc o casă precizează surse apropiate lui Dragoș Bucur pentru wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Andra, prima reacție după ce soțul ei a căzut cu fetița în brațe pe scări: „Nu trebuie să treacă nicio zi…”

Acesta ar fi decis să renunțe la emisiunea mai sus-menționată pentru a se dedica exclusiv carierei sale de actor, potrivit stirilekanald.ro, care citează wowbiz.ro.

„Dragos s-a simțit bine la emisiune, i-a plăcut formatul și echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reușit să ajute atâția oameni amărâți, aflați în situații critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor.

Cu toate acestea, acum, el intenționează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie și teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiații actorului Dragoș Bucur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top