Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De ce sunt mai bune ridichile roșii decât înghețata

Ridichile roșii au un rol important în repararea corpului, refăcând colagenul. Acestea conțin vitamina C și ajută la digestie mai bine decât orice aliment de sezon. Ridichile conțin pe lângă vitamina C și fier, calciu, potasiu și magneziu, minerale esențiale unui organism puternic.

Unul din motivele pentru care ridichile roșii merită consumate vara este faptul că acestea conțin foarte multă apă, hidratând corpul, și o serie de antioxidanți, care previn bolile canceroase. Ridichile roșii răcesc corpul în mod natural, fapt pentru care sunt recomandate în detrimentul altor răcoritoare precum sucurile cu gheață sau înghețata.

CITEȘTE ȘI: PLANTA DISTRUGĂTOR CARE TE VINDECĂ DE BOLI

Cel puțin în Orientul Apropiat, ridichile sunt consumate pentru a reduce căldura excesivă din organism pe vreme extrem de călduroasă. Ridichile roșii mai au și alte întrebuințări printre care calmarea gâtului inflamat, datorita substanței picante pe care o conțin ce ajută la eliminarea excesului de mucus din organism.

Ridichile roșii previn și infecțiile virale, elimină toxinele (ridichea este folosită în Ayurveda pentru descompunerea mai bună a toxinelor și eliminarea garantată a acestora din organism), ține departe cancerul cu ajutorul fitonutrienților și menține hidratat corpul uman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top