Connect with us

Revistateo.ro

Castravetele te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Daca il vei include in alimentatia ta zilnica pentru o saptamana sau doua, vei slabi.

Cura de Slabire

De ce te ajuta castravetele sa slabesti

Castravetele te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Pe langa faptul ca are putine calorii, contine apa. Insa, contine diverse substante nutritive care aduc multe beneficii organismului. Totusi, consumul de castravete nu este indicat persoanelor care sufera de gastrita sau ulcer.

Castravetele de ajuta sa slabesti

Castravetele contine 13 calorii la 100 de grame. Deci este indicat celor care vor sa scape de kilogramele in plus. Pentru ca acesta contine multa apa, adica aproape 95%, este usor de digerat. Tot datorita apei, castravetele te ajuta sa te hidratezi. De asemenea, aceasta leguma are efecte diuretice. Adica va elimina din organism apa in exces. Va elimina toxinele acumulate la nivelul rinichilor, elimina calculii biliari. Mai mult decat atat, amelioreaza durerile articulare. Insa, un alt beneficiu al consumului de castraveti este acela ca te ajuta sa elimini grasimea din zona abdomenului.

Castravetele contine substante nutritive care aduc beneficii organismului. Printre ele se numara fosforul, calciul, fierul, magneziul, potasiul, vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina E. Potasiul tine sub control tensiunea arteriala. Beneficiile consumului de castraveti se resimt si la nivelul ficatului. Castravetele contine erepsina. Enzima aceasta ajuta ficatul sa metabolizeze proteinele si elimina toxinele acumulate in sange.

Pentru ca nu este indicat sa consumi castravete daca ai anumite afectiuni, printre care ulcer sau gastrita, este bine sa consulti medicul inainte de a incepe o dieta cu castravete. Daca in urma consumului de castravete ai crampe abdominale sau faci indigestie, incearca sa nu mai consumi semintele acestei legume.

Ai grija sa consumi suficienta apa atunci cand incepi dieta cu castravete. Este indicat sa bei 2 litri de apa in fiecare zi. Daca vei manca paine, incearca sa alegi paine neagra, painea de secara sau graham. Daca incepi sa consumi castraveti pentru a pierde kilogramele in plus, trebuie sa stii ca in timpul acestei diete vei scapa si de toxinele din corp.

Cand incepi dieta pe baza de castravete, poti include acest aliment in salate, in smoothie sau in diverse feluri de mancare. De asemenea, poti consuma fructe si legume care sunt bogate in substante nutritive. Daca vei include in dieta zilnica si castravetele, pentru o saptamana sau doua, ar trebui sa pierzi o parte din kilogramele suparatoare.

Articole pe aceeasi tema:

Ce condiment te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Cum poti slabi 4 kilograme in 4 zile cu acest amestec

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top