Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

De ce ți-e frică cel mai mult, în funcție de zodie

Fiecare zodie are câte o temere extrem de mare, de care nu se poate debarasa de-a lungul vieții. Iată de ce ți-e frică cel mai mult, în funcție de zodie. Așa te poți cunoaște mult mai bine, iar cei din jurul tău pot afla cum să îți fie aproape mai ușor.

Berbecii se tem cel mai mult de separare și de despărțire, așa că fac tot posibilul să fie alături de persoanele iubite, să evite certurile și divorțurile.

Taurii, în schimb, se tem de schimbare, așa că mutările bruște și schimbările neașteptate nu le sunt deloc pe plac. Adoră stabilitatea și planurile pe care le fac cu mult timp înainte.

Citește și: Cum va fi anul 2019 din punct de vedere numerologic

Când vine vorba despre temeri, Gemenii se tem de singurătate și fug întotdeauna de această situație. Adoră să fie înconjurați de oameni și de gălăgie permanent.

Racii trebuie să știe mereu că sunt iubiți și prețuiți de cei din jurul lor, iar gândul că nu sunt apreciați de persoanele iubite le aduce multe angoase și temeri.

Balanțele se tem de deciziile greșite

Leii nu suportă să fie ignorați de cei din jur și neimplicat în anumite planuri ale acestora. Se oferă să fie voluntari în anumite planuri numai pentru a fi băgați în seamă și neuitați.

Fecioarele se tem de dezordine și de haosul din jurul lor, așa că viața lor este tot timpul ordonată și bine pusă la punct, din toate punctele de vedere. Se adaptează destul de greu în spații noi.

Balanțele se tem mereu să nu ia decizii care le vor afecta viața, așa că petrec mult timp în luarea oricărei decizii, oricât de mică ar fi. Nu ar suporta să nu fie bună alegerea și mereu se vor gândi la :„ce ar fi fost dacă aș fi ales…?”

În schimb, Scorpionii se tem de eșec. Nu suportă să dezamăgească pe cineva din cauza unui insucces de-al lor, așa își petrec viața în a face lucrurile perfect.

Capricornii nu suportă să nu fie înțeleși

Săgetătorii se tem să fie ținuți sub control, iar orice constrângere le poate crea anxietate și o stare extremă de stres. Orice decizie importantă în cuplu ar trebui luată întâi de acest nativ.

Capricornii nu suportă ideea de a nu se face bine înțeleși de cei din jur și de a lăsa lucrurile nelămurite. Se tem ca lucrurile pe care le spun să nu fie folosite și interpretate.

Vărsătorii se tem de izolare, așa că trebuie să fie permanent alături de cei dragi, să știe de ce au aceștia nevoie și cu ce i-ar putea ajuta, la orice oră din zi și din noapte.

Peștii se tem de certuri și să fie respinși de cei din jurul lor. Vor trece cu greu de aceste momente din viața lor și vor căuta să se răzbune pe cei care le creează această stare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top