Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

De ce trebuie sa incluzi in rutina ta cenusa vulcanica

Cenusa vulcanica este folosita inca din cele mai vechi timpuri de catre femeile care si-au dorit sa isi pastreze frumusetea pana la cele mai inaintate varste.

Amestecul care rezulta din roci vulcanice si cenusa, combinate cu apa alcalina se numeste zeolit.

Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Zeolitul este organizat intr-o structura in forma de fagure. Structura ii confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactiv. De asemenea, mentine PH-ul pielii alcalin.

Dupa ce NASA a inceput sa foloseasca cenunsa vulcanica pentru a purifica aerul din nava, era mai mult decat clar ca proprietatile sale sunt dincolo de intelegerea noastra.

Acest compus uimitor este format din mici camere fagure de miere-silicat de aluminiu, fiecare incarcat negativ si care contine ioni minerali incarcati pozitiv. Acestia sunt potasiu, calciu, sodiu, magneziu si fier, lucruri esentiale pentru corp.

Iata cum poate fi folosita cenusa vulcanica pentru fata

Se amesteca doua linguri de pulbere de cenusa vulcanica cu apa. Apoi se aplica pe fata, gat si pipt si se lasa timp de 10 minute. Dupa aceasta, se spala bine cu un gel de curatare si apa caldta.

Aceasta masca are un efect antiinflamator. De asemenea, reduce liniile fine, si face pielea mai luminoasa si mai stralucitoare.

Citeste si: Obiceiuri care iti afecteaza parul. Ce n-ai voie sa ii faci cand te trezesti

Foloseste o data la doua saptamani aceasta masca, iar daca simti ca pielea este uscata, se foloseste o crema hidratanta.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top