Connect with us

Revistateo.ro

podium

Frumusete

De la piata direct pe… podium. Ce obiect a stranit COTROVERSE in lumea modei?

Sacosa din rafie cu care noi mergem la piata este o piesa de rezistenta in prezentarile de moda.

Accesoriul pe care orice roman il are in casa este transformat intr-o poseta pe care vedetele o poarta fara nicio rusine. Marc Jacobs a reinventat sacosa din rafie, care a devenit un fenomen viral pe internet.

Femeile din Romania sunt socate ca plasa cu care ele merg la piata este considerata „poseta” pe podium.

CITESTE SI: TOP tendinte in materie de tunsoare TOAMNA 2015

podium 6

CITESTE SI: FOTO: Cele mai HOT tendinte in ceea ce priveste MANICHIURA, toamna aceasta

Faimoasa sacosa este parte din colectia brandului Louis Vuitton, iar multe vedete au ales sa o poarte in public la tinute lejere. Si pe podium, sacosa de rafie este vedeta.

Materialul din rafie cu imprimeu in dungi a fost utilizat de casa de moda Celine, care a facut mantouri si tinute complete, purtate cu mandrie de manechine.

In alta ordine de idei, nu doar „poseta” din rafie se poarta in acest an, ci altele sunt tendintele de toamna iarna 2015-2015. Nu stii ce geanta sa alegi in acest sezon? Orienteaza-te dupa tendintele la haine, care au fie culori neutre fie nunante tipatoare. Accesoriile toamnei trebuie sa completeze tinuta, sa faca parte din ea.

Fie ca alegi un model minimalist sau o geanta masiva, propunerile designerilor sunt foarte simple, fara prea multe accesorii care sa incarce poseta. Daca vrei totusi sa ai o geanta unica, alege tinte, pene sau franjuri care sa o infumuseteze.

Inspira-te din aceste imagini ca sa stii ce poseta porti toamna aceasta!

Tu ce parere ai despre aceste genti? Ce alegi pentru poseta ta in aceasta toamna: rosu stralucitor, accesorii finute sau gri petrol? Orice geanta ai purta, tine minte ca atitudinea e totul: afiseaz-o de parca ai merge pe podium!

Sursa foto: Hepta

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top