Connect with us

Revistateo.ro

Marina Almășan are 54 de ani și arată aproape la fel ca acum 25 de ani. Cum reușește să se mențină în formă.

Online

De mai bine de 25 de ani arată la fel și are aceeași greutate. Cum reușește Marina Almășan să se mențină în formă

Marina Almășan are 54 de ani, dar parcă anii s-au oprit în loc pentru ea. Vedeta TVR arată aproape la fel ca la începuturile anului 90. Ea a acordat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre secretele sale care o ajută să se mențină în formă.

Ce face Marina Almășan pentru a se menține în formă

„M-am aflat, de când mă știu, în război declarat cu caloriile! Mă îngraș destul de repede, sunt și pofticioasă pe deasupra, așa că trebuie să depun ceva eforturi pentru a nu lăsă kilogramele să pună stăpânire pe mine. Gândul meu lăuntric este unul foarte mobilizator: bani să-mi tăi stomacul n-am, așa că singura soluție este să-mi înfrâng poftele.

Așa că… dau iama în legume și fructe, dau deoparte dulciurile, prânzul îl împart cu prietenii, iar cină o dau dușmanilor… și am ceva dușmani! (râde). În ultimele luni am fost coruptă de Victor și de prietena lui, Ana, să merg la sală.

O fac din solidaritate cu copiii, dar și pentru a-mi tonifica musculatura, întrucât, în rest, călăresc din greu tableta, așezată turcește pe canapea! Mai apuc să fac și dimineața vreo 10 minute de gimnastică. Și cam atât.

A… și mai beau regulat ceai verde, adus de la mama lui, din China. Cred că mă ajută și el să-mi ard rapid bunătățile cărora nu le pot rezista.”, a spus Marina Almășan, care are 55 kg și 1,62 metri.

Ea a vorbit despre secretele de înfrumusețare și îi este recunoscătoare Zinei Dumitrescu pentru sfaturi.

„Merg la shopping ca orice femeie normală, îmi place să-mi cumpăr și haine, și „maglavaisuri”. Nu cheltuiesc mulți bani pe asta, pentru că… nu-i am. Dar demult, la , Zina Dumitrescu m-a învățat un lucru: să nu alerg după cosmetice scumpe, pentru că nu întotdeauna ele sunt și bune.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu care Luminița Anghel a slăbit mai bine de 40 de kilograme

Deși avea toate posibilitațile din lume, Zina se dădea cu Gerovital și… a reușit să-mi transfere încrederea în produsele românești.

În ceea ce privește hainele, răsuflu ușurată ori de câte ori reușesc să semnez câte un contract pentru emisiunile mele cu firme de modă. Astfel reușesc să fiu în trend fără să scot un ban din buzunar.

Mai greu cu ținutele de ocazie, pentru că emisiunile mele, fiind mai dinamice și mai jucăușe, reclamă ținute sport. Deci, pe cele elegante trebuie să mi le procur singură.”, a declarat Marina pentru Click!

De ce nu și-a schimbat Marina Almășan niciodată coafura

Marina Almășan este una dintre realizatoarele care nu și-a schimbat niciodată coafura.

„Doamne, parcă-l aud pe Tatulici: <Marinuș, tu n-ai de gând să renunți la bretonul ăla?!?> Da, din acest punct de vedere (ca și din multe altele!) sunt o tradiționalistă. Am breton de când mă știu și nu m-am îndurat niciodată să renunț la el.

Ba nu! mint! Am făcut odată o ședință foto pentru revista și hair-stilistul Cristina Grama a încercat, orintre altele, o coafură cu bretonul dat în lături. Am rezistat, pozele au ieșit foarte frumoase ( meritul talentatului Paul Buciuța!), însă eu am avut tot timpul senzația că sunt în pielea goală!”(râde).

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top