Connect with us

Revistateo.ro

DE NERECUNOSCUT! Uite cât de mult a îmbătrânit Eminem!

Stiri

DE NERECUNOSCUT! Uite cât de mult a îmbătrânit Eminem!

Rapperul Eminem, care cucerea masele altădată, a decăzut extrem de tare din punct de vedere fizic: cântărețul este vizibil mai îmbătrânit, fiind palid la față și cu multe riduri.

Ce s-a întâmplat cu Eminem? Se întreabă mulți fani. Dacă vom compara imaginile cu artistul de acum câțiva ani și imaginea din 2014 vom sesiza o schimbare radicală: parcă a îmbătrânit peste noapte. Una dintre explicațiile ar fi consumul de droguri, recunoscut chiar de el. Acesta a început să consume stupefiante în timpul filmărilor la „8 Mile” în 2002.

CITEȘTE ȘI: CÂȘTIGĂTORII PREMIILOR GARMMY 2014

Acesta a stat până la 16 ore pe platoul de filmări deoarece nu putea să doarmă, din cauza drogurilor și a energizantelor consumate în exces. Eminem a consumat medicamente puternice precum Ambien, Valium și Vicodin, medicamente care se pot elibera doar cu o recomandare de la medic.

Eminem a fost internat într-un centru de dezintoxicare, jurând la ieșirea din clinică ceea ce toți foștii consumatori de droguri o spun: nu va mai pune mâna niciodată pe stupefiante. A trecut doar o lună până să-și țină promisiunea.

DE NERECUNOSCUT Uite cat de mult a imbatranit Eminem2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top