Connect with us

Revistateo.ro

Decizia radicala pe care Coca Cola a luat-o in urma cu putin timp

Sanatate

Decizia radicala pe care Coca Cola a luat-o in urma cu putin timp

Coca cola a anuntat ca renunta la un ingredient controversat din bauturile sale energizante si cele cu arome de fructe, in urma unei petitii publicate pe site-ul pe change.org. Decizia vine dupa ce rivalul Pepsi a anuntat aceeasi decizie, iar Coca Cola se alineaza la cerintele celor peste 200 de mii de semnatari ai petitiei.

Ingredientul controversat este BVO (ulei vegetal brumat) care este folosit pentru a stabiliza baturile, mai precis in momentul in care se adauga in apa carbogazoasa aromele pentru a crea celebrele bauturi Coca Cola, daca acest ingredient nu ar exista s-ar separa solutiile in sticla datorita dentitatii diferite. Este ca in cazul in care uleiul ajunge in contact cu apa.

Se pare ca specialistii Coca Cola au gasit o solutie sa inlocuiasca uleiul brumat, despre care se spune ca ar duce grave probleme de santate consumatorilor.

Schimbarea facauta de The Coca Cola Company aduce modificari in intreaga lume, toate fabricile Coca Cola au fost notificate sa inlocuiasca de urgenta substanta pentru a veni in sprijinul consumatorilor sai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top