Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

DECIZIE ASTEPTATA DE TOTI IN CAZUL COLECTIV: Se face curatenie la ISU Bucuresti

Decizie asteptata de toata lumea in dosarul Colectiv. Sefii ISU Bucuresti-Ilfov au fost suspendati din functii, la aproape 30 de zile dupa tragedia din Colectiv.

Cei de la ISU sunt acuzati ca nu au fost facute controale la Fabrica Pionierul si la clubul unde mai multi tineri au ars de vii intr-un concert unde s-au folosit artificii.

Jurnalistul de investigatii Catalin Tolontan a sustinut in aceasta dimineata, printr-o interventie telefonica la Antena 3, ca cei de la ISU stiau de evenimentul care avea loc in clubul Colectiv, acestia fiind informati si cu capacitatea de oameni ce avea sa se stranga la concertul trupei rock, Goodbye to Gravity.

Premierul Dacian Ciolos a vizitat azi dimineata Spitalul de Arsi, unde a stat o ora si jumatate. La Spitalul de Arsi din Capitala sunt internate 11 persoane, dintre care una se afla in continuare la terapie intensiva.

CITESTE SI: Primele cuvinte ale unui ranit din COLECTIV care s-a trezit din coma

CITESTE SI: Medicii avertizeaza: „Cei care au scapat cu bine din Colectiv trebuie neaparat sa isi faca analize!”

Cei 10 raniti aflati in saloane au stat de vorba cu noul prim-ministru. Numarul mortilor de la Colectiv a ajuns la 60. In urma tragediei din Colectiv, guvernul Ponta si-a dat demisia dupa ce zecii de mii de romani au iesit in strada cerand dreptate pentru tinerii care au murit fara nicio vina.

Preluare Fresh24.ro

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top