Connect with us

Revistateo.ro

maria ciobanu

Staruri

Decizie neașteptată luată de Maria Ciobanu la 9 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

La 9 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, fiul marelui artist care s-a dus în lumea celor drepți, Ionuț, a dezvăluit planul mamei sale, Maria Ciobanu.

În ultimii ani s-a tot vorbit despre retragerea definitivă a Mariei Ciobanu din lumea muzicii. Ajunsă la o vârstă venerabilă, de 80 de ani, Maria Ciobanu a hotărât să se retragă din lumea muzicală și să locuiască în America.

Vedeta s-a stabilit la Los Angeles și a spus că nu va mai reveni în România așa cum a făcut-o în ultimii ani. Decizia artistei a fost comunicată de Ionuț Dolănescu.

„Nu ştiu ce vorbiţi, despre ce boală vorbiţi. Nu sunt bolnavă deocamdată, sunt bine mersi. Mă iubeşte lumea, mă solicită din când în când.

Impresarul a scris că mă retrag, ca să vină publicul. M-am gândit o dată să mă retrag, dar faptul că publicul mă iubeşte şi nu mă lasă acasă m-a făcut să mă răzgândesc.”, declara în 2016 Maria Ciobanu, pentru Antena Stars.

https://teotrandafir.com/staruri/saveta-bogdan-face-dezvaluiri-despre-ce-nu-s-a-vazut-la-inmormantarea-ionelei-prodan-188903/

Povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, una legendară

„Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum”. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat”, povestea Maria Ciobanu pentru ziarul Libertatea.

„Pe atunci nu mă împăcam bine cu soţul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soţ. M-am despărţit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, Dumnezeu să-l odihnească, apoi, m-am căsătorit cu tatăl Cameliei, şi mi-am dat seama că acesta era foarte gelos.

Mergeam la recepţii de gradul zero, la familia Ceauşescu, unde se înmânau invitaţii nominale. Nu puteam să lipsesc şi nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos!”, adăuga ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top