Connect with us

Revistateo.ro

Declarația halucinantă făcută de polițistul pedofil. Ce le-a declarat oamenilor legii

Stiri

Declarația halucinantă făcută de polițistul pedofil. Ce le-a declarat oamenilor legii

Pedofilul din București, care a agresat doi copii în lift, a fost prins. El este polițist și a fost rcunoscut de colegii săi de la Brigada Rutieră.

Bărbatul acuzat de pedofilie are 45 de ani, este căsătorit și are doi copii, unul dintre ei fiind o fată de 22 de ani. El lucrează de 10 ani în cadrul Poliției.

El a fost audiat întreaga noapte și a făcut o declarație halucinanta. El le-a spus anchetatorilor că „de ani de zile iubeam copiii”.

Pedofilul din București, care a agresat doi copii în lift, este polițist. El a fost prins

Bărbatul este agent la Poliția Română și a recunoscut faptele.

”La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se afla un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018 un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de Procedură Penală. Vom reveni cu detalii când stadiul urmăririi penale o va permite”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Bărbatul este audiat acum. Potrivit surselor, ar fi recunoscut fapte similare din 2015.

Vă reamintim că pedofilul este căutat de patru zile a fost prins de polițiști. El a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta. Bărbatul este acuzat că a agresat doi minori într-un lift, dintr-un bloc din Capitală.

Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

Cei de la IML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual.

Articol pe aceeași temă: Tatăl copiilor agresați de pedofilul din Drumul Taberei a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu copiii săi

Tatăl copiilor agresați de pedofilul din Drumul Taberei a povestit ce au pățit copiii săi în incidentul din lift.

Tatăl micuților a povestit, pentru Digi24, ce a aflat de la fetiţa de 5 ani şi de la băieţelul de 9 ani, după ce au scăpat de pedofilul căutat acum de Poliţia Capitalei.

„Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin şi le-a ţinut uşa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliţia şi ea (fetiţa – n.r.) a început să detalieze.

Fata nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prins repede, sunt şcoli, grădiniţe în zonă.Vreau mâine să fac nişte afişe, să vedem dacă îl cunoaşte cineva de pe la blocuri.

Să anunţe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi.Soţia a văzut imaginile şi prima reacţie a fost: l-am mai văzut pe omul ăsta undeva, că era la magazin, la şcoală, că l-a mai văzut.

De dimineaţă tremur, nevasta mea e şi mai şi”, a povestit tatăl copiilor.

Bărbatul a mai spus că fata nu prea realizează ce s-a întâmplat, fiind mică, dar băiețelul conștientizează și este foarte speriat. El a mai afirmat că pedofilul i-a mângâiat și i-a pupat pe copiii săi.

Reamintim că un pedofil a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei. Un bărbat acuzat că a agresat sexual, în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, doi frați – fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani – în cartierul Drumul Taberei din sectorul 6, este căutat acum de Poliția din Capitală.

Cei doi copii plecaseră de acasă la o prietenă de familie, aflată la câteva străzi distanță, în timp ce mama lor era acasă cu al treilea copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top