Connect with us

Revistateo.ro

Decoratiuni din linguri de plastic - VIDEO

Stil de viata

Decoratiuni din linguri de plastic – VIDEO

Cele mai frumoase decoratiuni din linguri de plastic se fac la lumina lumanarii. Te-ai gandit vreodata sa oferi un cadou personalizat sau sa iti decorezi casa cu ceva facut de tine?

Ornamente homemade

Unele ornamente costa o caruta de bani si nu suntem dispusi sa cheltuim o avere doar ca sa avem ce pune pe dulap. Lumanarile, in schimb, nu te costa mult, iar lingurite de plastic sigur ai prin casa, mai ales daca esti consumatoare de cafea.

Pagina de Youtube FaveCrafts a postat un videoclip care ne-a impresionat. In imaginile de mai jos poti vedea cum linguritele de plastic se transforma in petale de trandafiri. Ai nevoie doar de cateva unelte din plastic si o lumanare care arde. Tot ce trebuie sa faci este sa tii lingurile deasupra flacarii. Acestea se vor topi si le vei putea modela in functie de obiectul pe care vrei sa il obtii.

Daca linguritele nu s-au topit uniform si exista cateva locuri in care nu-ti place cum arata, le poti finisa cu cozile lor. Rupe varfurile linguritelor si apoi lipeste-le in forma de trandafiri.

CITESTE SI: Ce poti face cu mileurile vechi. VIDEO

Te poti juca mult folosind aceasta tehnica si poti face si alte tipuri de flori. Evident, iti trebuie ceva rabdare si creativitate, insa nu e deloc greu. Asadar, daca vrei orhidei artificiale sau lalele, uita-te la clipul de mai jos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top