Connect with us

Revistateo.ro

Are deja 17 ani si nu a avut probleme cu acneea. Secretul lui Nicole Cherry

Frumusete

Are deja 17 ani si nu a avut probleme cu acneea. Secretul lui Nicole Cherry

Toata lumea o stie pe Nicole Cherry. Paparazii au urmarit-o peste tot de cand a devenit cunoscuta. Ceea ce nu au reusit sa surprinda fotoreporterii a fost macar o poza in care tanara cantareata sa fi avut problemele pe care toti adolescentii le au. Nicole Cherry a fost privilegiata de natura: fara cosuri, fara acnee, fara problemele cu care se confrunta toate fetele de varsta ei. Care sa fie secretul? L-a dezvaluit chiar artista!

Nicole Cherry se pregateste sa mearga la facultate si vrea sa dea la arte ori la Conservator. „Cea mai mare dorinta a mea este sa castig un premiu Grammy”, a declarat adolescenta intr-o emisiune de televiziune. Cherry a declarat ca este foarte norocoasa ca nu s-a confruntat cu problemele pubertatii prin care au trecut toate colegele ei de clasa.

Scapa de acnee cu ulei de arbore de ceai

Aceasta masca elimina cicatricile cauzate de acnee de la a doua utilizare

Probleme cu acneea? Secretul lui Nicole Cherry

Strategia anti-acnee a vedetei poate parea surprinzatoare. „Nu dorm niciodata machiata. Imi curat foarte bine tenul si apoi il dau cu o crema hidratanta. Atat. Am noroc cu un ten curat”, a marturisit vedeta la un post tv.

De altfel, exista o serie de fonduri de ten cu factori de protectie a tenului, insa chiar si daca folositi BB-Cream (crema hidratanta + fond de ten) trebuie sa va demachiati la fiecare sfarsit de zi. Resturile de machiaj fac pielea mai aspra si nu lasa tenul sa respire.

Porii nu se mai deschid cum trebuie si sunt blocati de pulberea de pudra si fond de ten, iar asta poate duce la aparitia acneei chiar si daca nu mai sunteti adolescente.

Nicole Cherry va implini 18 ani pe 5 decembrie si este una din cele mai iubite cantarete de la noi. A aparut pe micul ecran de la 14 ani cu melodia „Memories”, super-hit-ul care ne-a avertizat ca vom avea de a face cu o a doua Andra in Romania. In ultimii ani, Nicole Cherry a avut numeroase colaborari si a fost luata sub aripa unor artisti celebri precum Antonia si Alex Velea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top