Connect with us

Revistateo.ro

Demachierea cu ulei - cea mai eficientă metodă

Cosmetica

Demachierea cu ulei – cea mai eficientă metodă

Demachierea cu ulei este una dintre cele mai eficiente metode. Ea se bazează pe utilizarea uleiurilor în scopul de a dizolva impuritățile și murdăria. Este o metodă potrivită pentru orice tip de ten, iar în funcție de acest aspect poți alege un anumit ulei care să poată satisface nevoile pielii tale. Este indicată chiar și pentru pielea grasă, deși, în acest caz, trebuie să reduci cantitatea de ulei pe care o utilizezi.

Iată care sunt cele mai bune uleiuri care pot fi folosite în scopul de a curăță fața!

CITEȘTE ȘI: MĂȘTI PURIFICATOARE PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

Uleiul de ricin – este bogat în acizi grași omega 6 și vitamina E. Are proprietăți antibacteriene și conține o cantitatea considerabilă de antioxidanți. Acest lucru previne apariția ridurilor, petelor și a altor probleme cu care se confruntă pielea matură.

Uleiul de măsline – este renumit pentru beneficiile pe care le are asupra pielii, fiind intens hidratant și având un conținut ridicat de vitamina E și antioxidanți. Este potrivit mai ales pe timp de iarnă, deoarece penetrează straturile pielii în profunzime.

Uleiul de migdale – este bogat în vitamina A, vitamina B și vitamina E. Este un ulei pe care pielea îl absoarbe foarte repede și nu lasă urme grase. Acesta este un avantaj enorm pentru persoanele cu tenul gras. Totodată, previne decolorarea și uscarea feței.

Uleiul de cocos – are proprietăți vindecătoare și reparatoare și totodată este un puternic hidratant. Conținutul bogat în polifenoli reface strucutra pielii și o protejează de acțiunea factorilor externi.

Cum trebuie să procedezi:

Ia o cantitate mică de ulei în palme și masează-ți fața timp de câteva minute, cu mișcări circulare. Relaxează-te câteva minute și apoi masează din nou. Astfel uleiul poate pătrunde mai bine în piele și poate curăța porii în profunzime. Ia apoi un prosop curat și înmoaie-l în apă caldă. Stoarce-l bine și acoperă-ți fața cu el timp de 2-3 minute. Sterge-te apoi ușor, fără a agresa pielea.

Uleiurile curăță porii în profunzime, te ajută să scapi de puncte negre și coșuri, îți oferă strălucire și un aspect sănătos. Pielea devine mai catifelată și mai fină la atingere.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top