Connect with us

Revistateo.ro

Denisa de la Bambi are o nouă relație

Monden

Denisa de la Bambi are o nouă relație

Vești bune! Denisa de la Bambi are o nouă relaței. Artista se iubește cu un om de afaceri. A vorbit despre el în cadrul unei emisiuni. Mai jos vei găsi declarațiile vedei legate de noul ei iubit.

Denisa de la Bambi, despre noul iubit

„Iubitul meu are mai multe business-uri, are nişte clinici de remodelare corporală şi slăbire şi, mai nou, şi o clinică de recuperare medicală, unde eu mă duc să-mi corectez spatele şi să-mi tratez coloana. (…) Ne-am cunoscut la botezul băieţelului lui Andrei Ştefănescu. Nu ne ştiam.

Am vorbit puţin la botez… N-am ţinut legătura ulterior. Ne-am revăzut apoi când mi-am sărbătorit eu ziua de naştere, acum şase luni. De atunci, suntem împreună. Pe mama lui am cunoscut-o, pentru doar mama lui locuieşte în Bucureşti. Ei sunt de loc din Maramureş”, a spus Denisa în cadrul unei emisiuni, potrivit cancan.ro.

„El a făcut primul pas. Eu nu ştiu să fac primul pas şi consider că întotdeauna bărbatul trebuie să facă primul pas – nu ştiu, la mine aşa a funcţionat… Nu ştiu cu se face treaba asta. (…) Am început să ieşim, cum se întâmplă…”, a mai spus vedeta, potrivit aceleiași surse menționate.

CITEȘTE ȘI: Eminem a recunoscut că are o relație cu Nicki Minaj

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin, dezvăluiri despre relație și despre căsătorie

Așadar, un nou cuplu a apărut în showbizul românesc. Denisa de la Bambi și-a găsit jumătatea. S-au cunoscut la un botez. Nu se știau înainte. Au vorbit puțin la acel eveniment, însă nu au ținut legătura. S-au revăzut la ziua de naștere a Denisei, cu șase luni în urmă. De atunci a început relația celor doi. Denisa a cunoscut-o și pe mama iubitului ei, deoarece locuiește la București.

Vedeta a spus că primul pas a fost făcut de către iubitul ei. Ea este de părere că primul pas trebuie să fie făcut de bărbat, nu de femeie. Așa au funcționat lucrurile pentru ea până în prezent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top