Connect with us

Revistateo.ro

Denisa de la Bambi si-a revenit dupa divort. Cantareata are un nou iubit

Stiri

Denisa de la Bambi si-a revenit dupa divort. Cantareata are un nou iubit

„Suntem impreuna de o luna. Eu si Catalin ne cunosteam de ceva timp insa corespondam amical. Niciodata nu m-am gandit ca ar putea fi ceva mai mult intre noi. Pana acum o luna, cand am inceput sa iesim iar eu am reinvatat sa zambesc” – ne-a marturisit Denisa.

Denisa Tanase a divortat in 2015, dupa o casnicie de aproape patru ani, de medicul Cornel Brotac. O perioada grea, in care s-a refugiat in muzica si a evitat sa vorbeasca prea mult despre ce s-a intamplat intre ei.

Denisa Tanase

Denisa Tanase

„Nu e usor sa reincepi o poveste de iubire dupa un divort, dar dupa un an si ceva eram pregatita. Asa ma simteam si nu as fi facut pasul acesta daca nu simteam ca este ceva bun pentru mine. Dupa divort, eu mi-am pierdut increderea in oameni si cred ca o sa-mi ia ceva sa mi-o recapat. Sunt o persoana sceptica si ma inchid in mine cand lucrurile nu functioneaza asa cum ar trebui. Dar, dupa un an, consider ca am intalnit persoana potrivita care sa aiba rabdare cu mine sa pot sa ma incred din nou”, – povestit Denisa pentru Revista Teo.

Catalin, spune artista, o incurajeaza in tot ce face si ii este alaturi. „Din divortul prin care am trecut am invatat ca nu e bine sa te pui pe locul doi. E bine ca cel de tine sa aiba incredere in tine si in profesia ta. Iar eu nu am avut parte de asta. Cu Catalin e altfel, el ma sustine si e alaturi de mine”.

Catalin Cazacu

Catalin Cazacu

CITESTE SI: Impresionant! S-a nascut cu o tumora pe fata, dar a devenit faimoasa pe internet cu pasiunea sa
CITESTE SI: Gabriela Cristea: In viata sotului meu a aparut o blonda

Desi sunt doar de o luna impreuna, Denisa este asaltata cu intrebari referitoare la planurile pe care si le-au facut si daca au ganduri mari, de casatorie. „Imi doresc multe, dar e inca devreme sa spun. Facem pasi mici si vom avea grija sa fie o relatie pe care ne-o dorim amandoi” – ne-a marturisit cantareata de la Bambi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top