Connect with us

Revistateo.ro

Descoperă jacheta Cool the Sack

Inedit

Descoperă jacheta Cool the Sack

Pentru a te simți bine în pielea ta mai ales atunci când mergi la un eveniment important, e bine să iei pe tine o jachetă care să combine două lucruri importante pentru o femeie: să spună ceva despre personalitatea ta și să fie de la un brand respectabil. Poate că brandul nu este atât de important când vorbim despre jacheta Cool the Sack, dar felul în care arată aceasta și faptul că este vedeta mai multor combinații vestimentare pe timp de iarnă chiar ne interesează.

Jacheta realizată în forma tweeted este numai bună pentru zilele de iarnă. O putem folosi atât pentru look-urile informale cât și pentru cele mai formale. Printre combinațiile cele mai indicate când vine vorba de această jachetă nu poate lipsi binomul jeansi+cămașă albă, care nu va da greș aproape niciodată. Această jachetă tip bluză are un farmec aparte mai ales dacă lași părțile laterale să cadă pe lângă corp.

CITEȘTE ȘI: 7 SEMNE CĂ EȘTI VICTIMĂ A MODEI SWAG

Alte combinații posibile: jacheta poate fi asortată cu o rochie neagră – LBD – sau rochie albă – LWD – ambele din bumbac gros și niște botine cu cioc înalt. Dacă la acest outfit mai adaugi și o eșarfă în nuanțe deschise sau colorată, deja ai un look grozav cu care poți să ieși în evidență.

De asemenea, chiar dacă este iarnă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la hainele colorate. Această jachetă gri poate fi combinată perfect cu albastrul de cobalt sau albastrul electric, maro, bordo, culoarea nalbei, roz sau chiar verde chiparos. Totul ține de gusturile și de imaginația ta!

Descopera jacheta Cool the Sack1

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top