Connect with us

Revistateo.ro

Descopera locurile de pe corp unde femeilor le place sa fie atinse

Cuplu

Descoperă locurile de pe corp unde femeilor le place să fie atinse

Specialiştii susţin că există anumite zone pe corpul femeilor care declanşează senzorii plăcerii. Află care sunt acestea ca să te poţi bucura de ele!

Există multe zone ale corpului femeilor, adesea neglijate de către bărbaţi în timpul preludiului sau al partidei de amor pe care, daca le stimulezi, partenera ta se va simţi cu adevărat specială. Iată care sunt acestea!

CITEŞTE ŞI: UITE CE POZIŢII SEXUALE ÎŢI GARANTEAZĂ ORGASMUL MULTIPLU

1. Ceafa şi clavicula, zona umerilor. Atunci când sunteţi singuri, sărută această zonă a iubitei şi îi va creşte imediat ritmul cardiac.

2. Lobul urechii. Atingerea, sărutul sau chiar muşcatul uşor al lobilor urechilor o va face fericită pe partenera ta de cuplu. Aceste zone delicate sunt foarte sensibile şi cele mai multe dintre femei se bucură de o senzaţie excitantă produsă de buzele partenerului de cuplu pe lobi.

3. Picioarele. Masajul picioarelor este una dintre cele mai reuşite modalităţi de a-ţi ajuta partenera de cuplu să se relaxeze, mai ales după o zi întreagă la birou în care a stat în picioare. Pentru a-l executa într-un mod corespunzător foloseşte ulei de masaj sau loţiune. Acordă o atenţie sporită degetelor şi gleznelor.

4. Interiorul coapselor. Stimularea interiorului coapselor fără a te aventura în zona vaginului este o modalitate excelentă de a o aduce pe partenera de cuplu în starea potrivita pentru o partidă de sex. Foloseşte-ţi cu grijă mâinile şi gura pentru a săruta interiorul coapselor, apropiindu-te încet de zona cea mai sensibilă a corpului ei, după care retrage-te de mai multe ori înainte de a merge până la capăt.

5. Părul. Trecerea cu delicateţe a degetelor prin părul ei este cea mai sigură cale de a-i produce furnicătiuri pe şira spinării iubitei. Lasă-ţi degetele să maseze circular zona dintre tâmple şi baza gâtului şi va fi a ta pentru totdeauna.

Sursa foto: crafthubs.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top