Connect with us

Revistateo.ro

Designul meniurilor influenteaza ce mananca clientii in restaurante

Inedit

Designul meniurilor influenteaza ce mananca clientii in restaurante

Comanda clientilor din restaurante este influentata de felul in care sunt desenate mancarurile in meniu si descrise in detaliu. Din aceasta cauza, de cele mai multe ori, oamenii comanda preparate prea bogate in grasimi si nesanatoase.

„Ceea ce comanzi s-ar putea sa aiba o prea mica legatura cu ceea ce iti doresti si s-ar putea sa iti cumperi mancare in functie de designul meniului si descrierile din el”, a declarat Brian Wansink, profesor care preda comportamentul consumului la Universitatea Cornell din Statele Unite ale Americii, citat de dailymail.co.uk.

Mancarurile trecute in meniu cu scris ingrosat sar in ochii celui care face comanda cu marele risc de a nu se gandi la ceea ce acesta isi doreste de fapt.

De asemenea, daca numele unor produse din restaurante sufera modificari, fiind niste produse cu nume mai atractive si mai descriptive, acestea capata automat popularitate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top