Connect with us

Revistateo.ro

Despre un bou

Stiri

Blog TEO: Despre un bou

Blog Teo – Care cum am putut, am trecut, fara exceptie peste anul 2012, corect?

Asteptam deja un 2015 fericit si aducator de concluzii ale celor pe care le-am gandit in sensul asta. Am trecut peste iubirile din 2012, peste nebuniile lui, peste Dragonul ala chinezesc care ne-a zapacit, intr-un mod atat de frumos, interioarele.

Ziaristul de tabloid din Romania nu poate intelege ca „si uitarea e scrisa-n legile omenesti”. Ma trezesc, dupa ce asociasem notiunea de „bou” cu un barbat, ca apar minunatii la foile colorate Ziarisul, minte fixata, intelege ca era vorba despre un anumit barbat din viata mea, ca el il cunoaste, ca stie el, ziaristul, care-i cel pe care-l numesc, cu patima, bou.

Blog Teo- Ghinion, ca sa raman in tonul vremurilor. Nu stiii, ziaristule, cine e boul, desi pun prinsoare ca tare ti-ar placea. Daca ti-as spune pe cine am iubit pur intelectual si platonic din 2012 incoace, ai vinde informatia si ti-ai cumpara un telefon care inregistreaza mai bine tainele altora. Barbatul pe care il cauti tu in imaginatia ta bazata exclusiv pe concret e unul abstract. Nu-l cheama cum ai zis tu. Jur ca nu m-am gandit nicio clipa la el. Mai ales ca n-as fi avut vreo ratiune sa-l pedepsesc.

Zambesc pentru ca vad ca inca mai exista taine ale sufletului meu. Cand fac un barbat „bou” inseamna ca l-am iubit de-am ostenit, fara sa-ii spun prea des, ca trebuia sa se prinda din priviri, nu sa astepte misive varate in pupitru, cu nu mai avem zece ani. Un „bou” e pentru mine un barbat care pur si simplu nu m-a vazut, privindu–ma, care s-a temut, cunoscandu-ma, care n-a inteles, crezand ca m-a intelles. Asadar, nimeni din spatiul cunoscut ziaristului. Ha.

Blog Teo – O sa mai zic cate una despre cate unul. Nu inseamna ca mesajul meu poate fi tradus in toate limbile pamantului, fara eroare… Doammne, ce misterioasa m-am facut! Ce-o sa creada ziaristul de tabloid? Ca m-am facut a naibii?

1 Comment

1 Comment

  1. Roxana B.

    2014-11-27T16:37:29+02:00 at 2014-11-27T16:37:29+02:00

    Am si eu o categorie de barbati pe care ii numesc „porci” (bine, le mai zic si boi, dobitoci, tauri comunali, cretini, retardati etc.. doar cand ma supar).

    http://roxanab.ro/2014/11/12/adevarat-unii-barbati-chiar-sunt-porci-sa-va-povestesc/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top