Connect with us

Revistateo.ro

Dorești să îți petreci o vacanță de iarnă de neuitat? Noi îți oferim câteva idei pentru a petrece alături de familie și prieteni.

Stil de viata

Destinații superbe pentru o vacanță de iarnă de neuitat

Vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi și fiecare dintre noi caută cea mai bună opțiune pentru a o petrece cât mai frumos.

Țara noastră este foarte frumoasă pentru cei ce știu să o exploreze. Hai să vă readucem aminte ce destinații puteți vizita în vacanța de iarnă.

Bâlea Lac si Hotel de Gheață
Hotelul este un mare iglu construit din cuburi de gheață din lacul Bâlea.

Poiana Brașov
Este unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în România iarna dar și una dintre cele mai renumite stațiuni turistice din întreaga țară.

Vatra Dornei
În Vatra Dornei există patru pârtii de schi dotate cu instalații de transport pe cablu: Dealu Negru, Veverita, pârtiile Parc 1 si Parc 2.

Pentru cei care vor să schimbe locul, și să părăsească România avem câteva destinații exotice pe care sigur nu le puteți rata.

Pentru o vacanță de neuitat vă recomandăm…

Dacă îți dorești ca de Crăciun să te întinzi pe un șezlong la soare, îți putem oferi câteva idei pentru a avea o vacanță de iarnă superbă.

Miami
Pe timpuri era orașul preferat al pensionarilor din America, acum este destinația preferată a tinerilor. Vara, căldura din Miami este sufocantă, prin urmare iarna este momentul perfect pentru a vizita acest oras.

Abu Dhabi
Vara, când coloana de mercur atinge 40 de grade, orașul rămâne pustiu. Din noiembrie în aprilie, clima uscată și temperaturile blânde fac însa din Abu Dhabi o destinație paradisiaca.

Insulele Canare- Spania
Stațiuni moderne de vacanță, sate tradiționale ascunse, dune de nisip ca în Sahara, păduri întinse și vulcani. Distracție nebună în Tenerife, plimbare cu submarinul sau Scuba Diving.

Thailanda
Dacă vrei o vacanță relaxantă, ai de ales între numeroasele insule tropicale care pot rivaliza oricând cu cele mai luxoase stațiuni din lume.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top