Connect with us

Revistateo.ro

Detalii neștiute despre viața lui Giani Kiriță

Exatlon

Detalii neștiute despre viața lui Giani Kiriță

Puține persoane stiu informații despre viața lui Giani Kiriță. Fostul fotbalist, care recent apărăsit concursul Exatlon, are o poveste de viață tulburătoare. Nu a fost niciodată apropiat de tatăl lui, care l-a părăsit când avea numai 3 ani. De asemenea, tatăl lui s-a stins la vârsta de 46 de ani. Iată ce a decarat mama lui Giani Kiriță despre fostul ei soț, Constantin.

Puține persoane cunosc aceste informații despre viața lui Giani Kiriță

“Nu i-a păsat niciodată de Giani! Îl mai lua din când în când la el, însă fără să îi dea ceva! Vă vine să credeți că, în viață lui, nu i-a cumpărat o pereche de teniși, în condițiile în care băiatul meu se ducea la fotbal! Poate tocmai de aceea, el nu a vrut să audă de tatăl lui și mereu spune că nu a avut tată, la orice interviu pe care îl dă, fiindcă acesta a fost adevarul” , a declarat mama fostului fotbalist, doamna Niculina, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Mama lui Giani Kiriță a fost cea care s-a ocupat de creșterea lui, dar și a surorii sale. Se pare că fostul ei soț a ales ca după divorț să devină singuratic. De asemenea, a ales să își înece amarul în alcool. La 46 de ani, bărbatul a încetat din viață.

CITEȘTE ȘI: Exatlon 2 mai 2018. Mama lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fiul ei a fost nominalizat pentru prima oară

CITEȘTE ȘI: Exatlon 2 mai 2018. Cum scuză mama lui Giani Kiriță comportamentul fiului ei. Declarații făcute aseară, după eliminare

“Toată lumea din sat știa că el nu se interesă de copii! În plus, începuse să bea și nu l-a mai tentat nici să își facă o nouă familie!” Niculina Kiriță a spus că fostul ei soț s-a stins la doar 46 de ani! ”Giani a fost șocat când a aflat, deși, repet, nu erau deloc apropiați, și avea deja 18 ani! Constantin a fost găsit nemișcat în casă de soacra mea, cu gura spartă! Cu puțin timp înainte, la serviciu, el se accidentase dur la maxilar și nu s-a dus la doctor, lucru ce i-a fost până la urmă fatal! Medicii care au venit să constate decesul au spus că infecția de la dinți a ajuns imediat la creier și, de aici, totul s-a sfarsit”, a mai declarat mama lui Ginai Kiriță pentru sursa citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top