Connect with us

Revistateo.ro

plamani

Sanatate

Detoxifiere pentru PLAMANI. Dureaza doar 4 zile!

Mai ales daca esti fumator, ai un stil de viata sedentar sau locuiesti intr-un oras aglomerat, este foarte important sa iti cureti organismul de toxine – in special plamanii.

Tigarile reprezinta unul dintre principalii factori care duc la cancerul de plamani, insa si alti factori iti afecteaza serios organele respiratorii. Asa ca de ce sa nu tii o scurta cura de detoxifiere care sa iti curete plamanii si sa iti permita sa respiri mai usor.

Este bine de stiut ca in timpul acestei cure de deteoxifiere nu trebuie sa consumi lactate, asa ca este bine sa nu mai mananci branza, lapte sau smantana cu doua zile inainte de a incepe dieta.

Ai nevoie sa ai intestinele curate inainte de deteoxifierea plamanilor si, in acest sens, bea ceai de sunatatoare cu o seara inainte de a incepe cura.

CITESTE SI: Cea mai simpla detoxifiere: Mixul de 4 condimente care CURATA organismul de TOXINE!

CITESTE SI: TOP 6 alimente care SCOT nicotina din sange

Este important sa nu ai plamanii incarcati, asa ca abtine-te de la tigari cu cateva zile inainte de a incepe dieta si nu fuma pe tot parcursul ei.

Ai doua variante: fie tii dieta doar pe baza de sucuri si o transformi in dieta de detoxifiere pentru intregul organism, fie consumi orice fel de mancare, dar cu putina grija sa nu mananci grasime si zahar.

Ce sucuri vei consuma pentru a avea plamani curati:

– la micul dejun consuma zeama de la doua lamai, amestecata cu jumatate de litru de apa
– la pranz bei 500 ml de suc de grapefruit sau de ananas – contin antioxidanti si te ajuta sa iti protejezi plamanii de afectiuni
– in jur de ora 17:00 vei mai consuma 500 de ml de suc de morcov, care va regla circulatia si va curata sangele
– la ora 20:00 vei consuma un suc din 200 de grame de telina si 300 de grame de castraveti
– inainte de culcare vei bea 300 de ml de suc de portocale si banane (va iesi mai gros, ca un smoothie) – potasiul continut este un element vital in buna functionare a celor doi plamani, ii va detoxifia si, in plus, te va ajuta sa dormi mai bine

Tine aceasta cura de detoxifiere pentru plamani timp de 4 zile sau chiar mai mult, daca vrei. In acest timp, ai grija sa ai suficienta odihna si te poti apuca si de sport la sala de fitness sau de alergari usoare. Vei observa ca vei reusi sa faci din ce in ce mai multe exercitii fara sa obosesti, semn ca plamanii tai rezista mai bine la efort.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top