Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifierea pielii cu ajutorul periajului

Stiri

Detoxifierea pielii cu ajutorul periajului

Periajul este un mod efectiv de a îndepărta celulele moarte și de a stimula circulația. Acest proces te ajută să tonifici pielea și să diminuezi aspectul celulitei și totodată deschide porii pentru a elimina toate toxinele. Pe lângă o piele sănătoasă, periajul stimulează sistemul limfatic. Una dintre funcțiile principale ale sistemului limfatic este aceea de a elibera toxinele din sânge și de a-ți ajuta organismul să funcționeze într-un mod mult mai eficient. Totodată, ajută corpul să absoarbă mai bine nutrienții și să elimine reziduurile acumulate în straturile de la suprafața pielii.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE COȘURI CU ACEASTĂ MASCĂ MINUNE

Periajul stimulează funcțiile sistemului limfatic și ajută corpul să redistribuie depozitele de grăsime și să transporte reziduurile în colon. Iată cum trebuie să te perii!

Vei avea nevoie de o perie uscată din păr natural. Regula principală este să te perii întotdeauna spre inimă. Înainte de a începe periajul, folosește degetele pentru a apăsa pe adâncitura dintre claviculă și gât. Astfel stimulezi limfa să curgă. Utilizează apoi vârfurile degetelor și masează-te înspre axilă și apoi în locul unde cutia toracică se întâlnește cu centrul corpului tău. Începe apoi periajul dinspre gât spre axile și sâni, evitând zona sfârcurilor pentru a nu te răni. Perie apoi zona abdominală, deasupra ombilicului, spre zona inimii și mâinile și picioarele de jos în sus.

Pentru a te bucura de toate beneficiile pe care ți Le oferă periajul pielii este important să faci asta de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Dacă nu ai timp decât o dată pe zi, cel mai recomandat este să îl faci seara înainte de culcare. Acest lucru va da startul detoxifierii pe timpul nopții. Este important să fii relaxată și deconectată de la problemele cotidiene atunci când apelezi la periaj.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top