Connect with us

Revistateo.ro

pedofilul din drumul taberei

Stiri

Dezvăluiri cumplite despre pedofilul din Drumul Taberei. Cine este, cu adevărat, bărbatul care a abuzat doi copii

Cazul pedofilului din Drumul Taberei care a abuzat doi copii în lift a revoltat toată România, iar polițiștii încă îl caută pe acest dezaxat.

Între timp, psihologii au reușit să schițeze un tipar al acestuia, dezvăluind lucruri despre personalitatea sa, care ar putea duce la identificarea acestuia.

Este o personalitate retrasă, compulsiva care acţionează sub presiunea unei urgenţe oarecare, dar care a mai făcut asta, care şi-a ales locul şi care alege acest loc pe undeva pentru că are o semnificaţie simbolică pentru el, iar în acelaşi timp este un loc unde îşi poate masifesta nevoia de a domina.

În general, copiii în faţa unui adult au tendinţa să aibă aceeaşi reacţie de a se supune mai ales la vârste mici sau foarete mici”, explică pishologul Gabriel Diaconu.

Acesta a mai oferit și unele detalii despre starea materială a acestuia și despre comportamentul său.

„Am făcut un profil psihologic al prădătorului din Drumul Taberei.

– bărbat 40 – 55 de ani,

– nivel de igienă bun, chiar excesiv. Pedanterie. Un început de chelie pe care îl acoperă de obicei cu un fes/ căciulă/ șapcă.

– fără ocupație/ pensionat anticipat/ a lucrat în construcții.

– locuiește în apropiere de victime (rază maxim 3 kilometri)

– are un handicap fizic (șchioapătă cu piciorul drept), posibil din cauza unui accident sau probleme de sănătate pre-existente (gută, diabet). Din pricina dizabilității fizice are și probleme de relaționare sexuală cu adulți.

Nu e prima oară când agresează sexual un minor. E exersat, încrezător în abilitatea de-a convinge/ coerciționa un copil, organizat, și-a plănuit fapta, s-a uitat mai multe zile la victime, le știa traseul, știa când să acționeze.

– Locuiește cu o persoană vârstnică (mamă/ mătușă/ bunică), dar suficient de aptă încât să gătească/ spele. Dacă are contacte sexuale reușite, e doar cu persoane pe care le plătește.

Este foarte anxios, compulsiv, posibil că are ticuri verbale, defecte de vorbire accentuate când vorbește cu figuri de autoritate.

– relaționează foarte puțin sau deloc cu vecinii dar când o face e cuviincios.

– își petrece timpul peste zi în locuri publice, dar de obicei nu cumpără nimic sau puține lucruri, îndeosebi dulciuri”, a fost mesajul lui Gabriel Diaconu.

Totodată, conform Digi 24, nu este exclus ca pedofilul să fi fost eliberat de curând din închisoare. El ar fi fost condamnat pentru fapte similare, tot agresiune în lift asupra unor copii, în 2013 , potrivit aceloraşi informaţii.

Reamintim că un pedofil a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei. Un bărbat acuzat că a agresat sexual, în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, doi frați – fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani – în cartierul Drumul Taberei din sectorul 6, este căutat acum de Poliția din Capitală.

Cei doi copii plecaseră de acasă la o prietenă de familie, aflată la câteva străzi distanță, în timp ce mama lor era acasă cu al treilea copil.

Când au ajuns în blocul respectiv, în lift a urcat cu ei și un bărbat străin. El se apropie de ei, îi pipăie și chiar îi sărută, în timp ce urcă la etajul opt.

În cele din urmă, individul i-a eliberat pe copii. Imaginile revoltătoare au fost filmate de o cameră de supraveghere din lift și au ajuns în presă. Deocamdată, agresorul este încă în libertate, fiind căutat de oamenii legii.

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală și îl caută pe bărbat.

Citește și: Tatăl copiilor agresați de pedofilul din Drumul Taberei a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu copiii săi

Citește și: Căutări disperate în Capitală. Un pedofil din Drumul Taberei este de negăsit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top