Connect with us

Revistateo.ro

Dezvaluiri incredibile despre profesorul Dan Pacurariu, acuzat ca a ucis o studenta acum 20 de ani

Stiri

Dezvaluiri incredibile despre profesorul Dan Pacurariu, acuzat ca si-a ucis iubita, tot dascal, acum 18 de ani

Apar dezvaluiri tot mai terifiante despre profesorul Dan Pacurariu. Vecinii universitarului de la Hyperion sustin ca in noaptea presupusei crime acesta s-a certat cu profesoara de limba chineza Mihaela Fulga.

In urma cu 18 ani s-a produs o crima pasionala despre care s-au stiut putine lucruri in tot acest timp. Principalul suspect de la acea vreme era profesorul Dan Pacurariu de la Universitatea Hyperion.

Care a fost motivul crimei?

Politistii de la Serviciul Omoruri l-au ridicat ieri dimineata pe dascal sub acuzatia ca si-ar fi ucis iubita, o cunoscuta profesoara de chineza de la liceul Mihail Sadoveanu.

Moartea profesoarei Monaliza Zegheru i-a inlacrimat pe fostii ei elevi: „A fost ca o a doua mama pentru mine. Va ramane ingerul meu pazitor”

Oana Zavoranu este acuzata de CRIMA. „Este vinovata de moartea mamei sale”. Vezi cine spune asta

Se pare ca motivul crimei era dorinta plecarii femeii in strainatate, decizie neacceptata de barbat. Acesta era extrem de gelos si posesiv, sustin procurorii bucuresteni. Crima ar fi fost comisa chiar in casa victimei in anul 1998.

Intrucat in acea perioada tehnologia nu era atat de avansata, profesorul a scapat basma curata din aceasta poveste. Politistii nu au reusit sa dovedeasca vinovatia profesorului, insa, astazi, la 18 ani de la odioasa crima, conform rezultatului probelor ADN, Dan Pacurariu este gasit vinovat de anchetatori.

S-au certat urat de tot in noaptea crimei

Acesta ar fi pastrat o suvita din parul femeii, aceasta proba fiind detonatorul acuzatiei sale. Procurorii au aflat ca dascalul bea numai lapte produs de firma a carei nume este identic cu numele de familie al fostei sale iubite si are chiar si o carte cu numele „Fulga”.

profesorul dan pacurariu

Una dintre vecinele profesorului sustine ca in noaptea crimei cei doi s-au certat foarte urat: „Se certasera sau ceva si el tot venea si incerca sa vorbeasca cu ea si a adus un buchet de flori si asa a convins-o sa il lase inauntru si uite ce s-a intamplat. Au gasit-o dupa aia lovita, vai de capul ei, cu un ciocan ceva”, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Date din dosar

In noaptea dintre 26 si 27 iunie 1998, Dan Pacurariu a agresat-o cu un corp dur, aplicandu-i mai multe lovituri cu o violenta iesita din comun. Profesoara a decedat imediat dupa ce a suferit multiple fracturi la nivelul craniului. Profesoara a fost descoperita doua zile mai tarziu, pe 29 iunie 1998, in stare de putrefactie.

Conform dosarului instrumentat de procurorii din Capitala, barbatul era obsedat de Mihaela si o urmarea des, fiind umbra femeii chiar si cand mergea la munca. O astepta perioade lungi de timp pe holul blocului si o suna cu disperare ca sa verifice daca e cu cineva in oras si la cat ajunge acasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top