Connect with us

Revistateo.ro

DIETA CENUŞĂRESEI: Cum să ai o talie de viespe

Stiri

DIETA CENUŞĂRESEI: Cum să ai o talie de viespe

DIETA CENUŞĂRESEI: Cum să ai o talie de viespe. Toate femeile vor să arate precum personajele fantastice, iar acum la modă este, din nou, Cenuşăreasa. Cu o nouă repunere pe marele ecrane a poveştii de iubire dintre o fată de împărat devenită slugă şi un prinţ, toată lumea a fost curioasă să afle cum actriţa din rolul principal, Lily James, a reuşit să încape în corsetul strâns al rochiei de bal.

CITEŞTE ŞI: Dieta UIMITOARE cu boabe de piper

sursa foto facebook.com

sursa foto facebook.com

“Atunci când purtam rochia şi îmbrăcam corsetul, lucram o zi întreagă fără pauză. Mâncam ce apucam, dar nu puteam să mănânc prea mult cu corsetul pe mine. Nu era bine pentru digestie şi apoi nici nu mă mai simţeam confortabil în rochie. Aşa că am trecut pe dieta bazată în mare parte pe mâncare lichidă, pe supe”, a mărturisit recent actriţa.

Dieta cu supa este excelentă, întrucât accelerează tranzitul intestinal şi ajută la îmbunătăţirea digestiei. Astfel de cure de slăbire garantează o pierdere în greutate de 4-5 kilograme pe săptămână şi se recomandă a fi ţinute între 7 şi 8 zile, urmate de o pauză.

Cum se ţine DIETA CENUŞĂRESEI?

1. Supa trebuie consumată la prânz şi cină şi trebuie să conţină cât mai multe legume şi foarte puţină sare. Pentru un plus de energie se recomandă a se adăuga şi fasole albă.

2. Supele NU TREBUIE SĂ CONŢINĂ SMÂNTÂNĂ SAU CARTOFI. Poţi opta în schimb pentru crutoane din pâine neagră.

3. La micul dejun se vor consuma doar cereale integrale (fără zahăr) şi lapte.

4. Ai voie să bei doar apă cu lămâie sau ceauri neîndulcite.

5.Nu depăşi 1200-1300 de calorii pe zi. Poţi ţine un jurnal în care să treci tot ce consumi, pentru o monitorizare fidelă a alimentelor consumate şi a valorii lor nutriţionale.

6. Ai voie la diferite gustări între mese, precum un fruct, 4-5 migdale, un iaurt mic, 2 nuci, 2 linguri de seminţe de floarea soarelui.Restul alimentelor sunt interzise!

7. Consumă zilnic cel puţin 2 litri de apă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top