Connect with us

Revistateo.ro

slabesti

Cura de Slabire

Dieta… cu aer. Vezi cum te ajuta respiratia sa slabesti

Aceasta dieta nu este greu de urmat, nu iti spune sa prepari retete complicate sau sa te abati de la ritmul tau zilnic. E o dieta ieftina si eficienta!

Dieta se numeste „Long Breath Diet” (dieta respiratiei adanci) si este promovata de Miki Ryosuke, un fost actor japonez, ce sustine ca aceasta tehnica de respiratie te ajuta sa slabesti!

Actorul, in varsta de 55 de ani, spune ca a descoperit aceasta tehnica de respiratie din intamplare si ca aceasta l-a ajutat sa slabeasca 13 kilograme si sa scada cu 13 centimetri in talie, in doar sapte saptamani!

CITESTE SI: Dieta accesibila! Nu costa mult si – surpriza! – nu interzice DESERTUL!

CITESTE SI: Dieta cu tarate de greu. Slabesti fara sa cheltuiesti mult!

Trebuie sa inspiri si sa expiri adanc!

Da, este atat de simplu!

Trebuie sa stai perfect dreapta, pentru ca respiratia sa se realizeze complet, abdomenul sa fie incordat si postura ta sa fie corecta. Vezi in video cum iti recomanda japonezul sa te asezi cand vrei sa aplici tehnica de meditatie. Este recomandat sa respiri adanc timp de 2 minute pe zi, pentru a avea beneficii.

Creatorul altui program de slabit bazat pe respiratie explica ca o astfel de tehnica functioneaza deoarece grasimea compune oxigen, carbon si hidrogen. Cand respiram, moleculele se dizolva in dioxid de carbon si apa, care se elimina. Asa scapam de grasime.

Totusi, ca sa fie suta la suta eficienta, e bine sa faci si sport. Este cunoscut faptul ca japonezii sunt stricti cu stilul lor de viata si sunt adeptii exercitiilor fizice. Ia si tu din exemplul lor si practica un sport zilnic sau macar mergi pe jos, pentru a arde caloriile.

In timp ce adopti aceste tehnici de meditatie, dieta ta nu trebuie sa contina grasimi, prajeli si zahar. Marele avantaj este ca nu presupune alimente scumpe sau preparate complicate, asa ca o putem numi o dieta ieftina!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top