Connect with us

Revistateo.ro

Luminița Anghel a slăbit mai bine de 40 de kilograme și a spus ce mănâncă în fiecare zi.

Diverse

Dieta cu care Luminița Anghel a slăbit mai bine de 40 de kilograme

Luminița Anghel a spus care este rețeta la care a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cântăreața a povestit ca a reușit să dea jos aproape 40 de kilograme.

„Am încercat foarte multe rețete. Chiar și acum îmi scriu pe Facebook diferite doamne, de diferite vârste, care încearcă să slăbească și nu reușesc, și îmi cer mie rețeta-minune. Nu a fost chiar o rețetă-minune.

Eu în final am slăbit mâncând foarte puțin. Mănânc puțin, dar orice cu măsură și nu mănânc seara deloc după ora 6. Noi nu avem în casă sucuri acidulate. De exemplu Filip nu a gustat niciodată o altă băutură în afară de apă plată.

Eu, ca părinte, l-aș lăsa să guste din toate. Nu, sunt 3 chestii pe care le mănâncă și pe alea le rotim.

Eu acum am 58 de kilograme față de 93 de kilograme cât m avut după ce am născut. Fac sport, mă trezesc la 6, la 7 îl duc la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală, apoi mai fac câteva cumpărături pentru casă.”, a spus Luminița Anghel.

Luminița Anghel, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani

Artista are și un sfat pentru femeile și-au pierdut speranța.

„Sfatul pe care îl dau eu tuturor femeilor care au ajuns la vârsta de peste 40 de ani și și-au pierdut speranța că pot slăbi, că pot să-și găsească jumătatea, speranța că pot avea un copil…există un moment în viață când pentru fiecare dintre noi e scris să se întâmple și aceste lucruri minunate.

CITEȘTE ȘI: Iată regimul cu care Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă în fiecare zi

Eu înainte să-l cunosc pe soțul meu am avut alte probleme. Am avut părinții bolnavi. În 2005 a murit tata și în 2010, când abia îl cunoșteam pe soțul meu, a murit mama. Și eu mă rugam atunci pentru ei, pentru sănătatea lor. Atunci nu eram preocupată de mine atât de mult.

A fost un parcurs firesc, mi-a fost luat ceva, mi-a fost dat altceva.”, a spus artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top