Connect with us

Revistateo.ro

dieta cu dulciuri

Cura de Slabire

Dieta cu dulciuri? Poti slabi mancand PRAJITURI! Ea a reusit!

Nu credeai ca este, intr-adevar, posibil sa slabesti daca mananci dulciuri? Iata ca aceasta femeie a descoperit secretul! Nu este vorba de orice fel de prajituri!

Daca te numeri si tu printre acele persoane care pot tine fara probleme o dieta fara cartofi prajiti, grasimi sau carne dar cand vine vorba despre dulciuri nu poti spune NU, aceasta dieta este pentru tine!

Descopera ce prajituri poti manca fara grija si vei slabi in acelasi timp! Secretul te va uimi, caci gustul prajiturilor ramane la fel de delicios!

CITESTE SI: Alege CE DIETA VREI! Acest articol te ajuta cu 7 trucuri ca sa o faci sa functioneze!

VEZI SI: DA, poti sa slabesti mancand PASTE! Incearca dieta cu fainoase, care te ajuta sa pierzi 3 kilograme pe saptamana!

Poti sa iti cureti organismul si sa slabesti mancat prajituri! O femeie, pe nume Deborah Schipper, a raspuns la rugaciunilor tuturor iubitorilor de dulciuri care vor sa piarda kilogramele in plus! A inventat retete de prajituri dietetice delicioase!

Dieta cu dulciuri exista!

Dieta cu dulciuri exista!

Aceasta prajitura cu aspect imbietor este si foarte gustoasa si nu ingrasa. Cum e posibil? Cu cateva ingrediente bine alese:

Combina o banana pasata cu un ou, lapte de cocos, ulei de cocos, praf de copt si vanilie. Indulceste cu stevia sau alt inlocuitor pentru zahar si aromatizeaza cu scortisoara. Mixeaza bine aluatul si pune afine, amestecand usor cu o lingura. Pune aluatul intr-o cana si tine-o la microunde pentru 1 minut si jumatate – 2 minute. Poti sa pregatesti prajitura si la cuptorul normal, cam in 5-10 minute (fa testul cu scobitoarea).

Prajitura se face in doar cateva minute, nu ingrasa si e si sanatoasa, datorita efectului antioxidant al afinelor.

Deborah Schipper a inventat aceasta reteta dupa ce a descoperit ca nu se putea abtine din a manca dulciuri. Acest lucrur nu i-a adus decat necazuri: „Am avut probleme de sanatate, precum o eczema extrema, dermatita si insomnie.”

Nu reusea sa isi dea seama de ce are aceste probleme, asa ca a inceput sa isi analizeze dieta. „Iubesc dulciurile si nu as putea sa renunt niciodata la ele – viata este pentru a te bucura de mancare si voiam sa fac acest lucru”. Asa ca a gasit o solutie: un program pe care l-a facut pentru a putea sa manance in continuare dulciurile preferate, dar in varianta lor sanatoasa.

„Pot sa zic ca de cand mananc astfel, problemele cu tenul si cu insomnia sunt imbunatatite cu 90%. Sunt mai fericita, am mai mutla energie si nu ma mai ingrijorez cu privire la greutatea mea!”

Dieta cu dulciuri exista!

Dieta cu dulciuri exista!

Poti sa mananci aceste prajituri dimineata si sa ai energie pentru intreaga zi. In plus, vei slabi fara niciun fel de efort!

Sursa foto: Shutterstock, Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top