Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu kefir te scapa de 3 kilograme in 5 zile

Stiri

Dieta cu kefir te scapa de 3 kilograme in 5 zile

Dieta cu kefir este ideala pentru persoanele care vor sa slabeasca intr-un timp scurt. Daca se apropie un eveniment la care vrei sa arati bine sau pur si simplu te simti ingreunata si ai vrea sa dai jos 2-3 kilograme, apeleaza cu incredere la dieta cu kefir. Cu aceasta cura de slabire nu te infometezi, ci slabesti sanatos. Secretul este sa nu faci abuz de ea!

Kefirul este un aliment extrem de benefic pentru organism, cu o importanta valoare terapeutica. Este consumat cel mai frecvent in Europa si Asia si se prepara din lapte de vaca, oaie sau capra. Kefirul contine numeroase bacterii benefice care contribuie la buna functionare a sistemului digestiv, vitamina B12, biotina, acid folic, vitamina K2, magneziu, fosfor si calciu, atat de necesar pentru sanatatea oaselor. Acest aliment are proprietati antibacteriene antimicotice si contribuie la depunerea calciului pe oase si dinti, evitand depunerea acestuia pe tesuturile moi.

Dieta cu kefir nu este o dieta agresiva, ci una foarte usor de tinut. Iata cum arata meniul pentru o zi!

Micul dejun: o ceasca de kefir, o felie de paine prajita sau doi biscuiti integrali
Gustarea de dimineata: o banana si o ceasca de kefir
Pranzul: o salata de legume si o ceasca de kefir
Cina: o ceasca de kefir si 1-2 mere
Gustarea de seara: 100 g de branza, o ceasca de kefir;
Daca simti nevoia, inainte de culcare poti sa mai bei o ceasca de kefir

CITESTE SI: 5 ALIMENTE CARE INLOCUIESC CAFEAUA

CITESTE SI: FRUCTE CARE INGRASA

Poti inlocui fructele din aceasta dieta, insa cantitatea nu trebuie sa depaseasca 150 grame. Poti inlocui painea si biscuitii cu cereale integrale (atentie, fara zahar). Deoarece consumul de kefir este unul ridicat, nu este necesar sa bei foarte multa apa (daca nu simti nevoia) pentru ca acesta hidrateaza suficient. Te poti rezuma la 1 litru pe zi. Elimina din alimentatie sarea, prajelile, dulciurile, carnea grasa, cartofii si pastele.

Atentie! Inainte de orice dieta trebuie sa ceri sfatul medicului nutritionist. Nu apela la dieta cu kefir daca ai probleme de sanatate! Nu tine aceasta cura de slabire mai mult de 5 zile!

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top