Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

DIETA CUPIDON: Cum a slabit DE CIUDA 37 de kilograme

Aaron Bleyaert este un tanar extrem de ambitios. A slabit 37 de kilograme din suferinta. Intr-o buna zi, iubita l-a parasit si, spre deosebire de alti barbati, a stiut sa foloseasca acest necaz in beneficiul sau.

DIETA CUPIDON. Bleyaert a slabit 37 de kilograme cu… inima! Acesta a respectat doar 4 reguli pentru a scapa de kilogramele in plus.

Britanicul a dat jos surplusul de grasime in doar cateva luni (7, mai exact), insa a continuat regimul pana la un an. Acum duce un regim de viata sanatos si consuma numai fructe si legume proaspete.

Barbatul a expus pe contul sau de Tumblr lista regulilor care l-au transformat intr-un barbat bine. Iata cum a slabit:

1. FARA BERE

Este principala regula pe care si-a impus-o pentru a deveni suplu si iubit de toate femeile. Fosta sa iubita ii reprosa des ca bea prea multa bere si asta se depune pe corpul sau sub forma de grasime.

CITESTE SI: DIETA LA BORCAN: Slabeste cu cele mai ingenioase retete!

CITESTE SI: DIETA DE INGRASARE: Capata forme in mod sanatos!

Fiecare bere echivaleaza cu sapte felii groase de paine, avertizeaza specialistii.

2. SI-A CONTROLAT PORTIILE

Atunci cand prietenii il invitau la restaurant iar portia primita era mult prea mare, Bleyaert a impartit mancarea din farfurie in doua jumatati egale. In acest fel, consuma doar o jumatate la restaurant iar pe cealalta o cerea intr-o caserola pentru acasa sau o dadea celor care se aflau la masa cu el.

Acesta sustine ca i-a fost foarte greu sa se abtina de la a consuma tot din farfurie, dar suferinta din dragoste i-a usurat munca.

3. MULT SPORT

A inceput sa mearga la sala de fitness inca din prima saptamana in care a inceput procesul de slabire. In prima saptamana a dat jos aproximativ 4 kilograme. Din a doua saptamana adauga la mersul la sala alergatul in parc – o ora in fiecare seara.

DIETA CUPIDON: 4. FARA SUCURI DE FRUCTE

dieta cupidon-25092015-3

Despre bauturi energizante nu putea fi vorba iar alte tipuri de lichide carbogazoase nici atat. Ranitul in amor a renuntat inclusiv la sucurile naturale pe care altadata le-a baut cu mare pofta. Dupa ce s-a documentat temeinic, a descoperit ca si fructele contine zahar (fructuoza).

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top