Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Dieta lui Mariah Carey. Vedeta a dezvaluit ca mananca doar doua alimente zilnic

Dietele vedetelor sunt destul de controversate. Medicii nutritionisti atrag atentia asupra pericolului la care se expun cei care le urmeaza. Dieta lui Mariah Carey nu face exceptie.

Cu toate acestea, acestea diete sunt populare in randul celor care vor sa semene cu vedetele lor preferate. Multe tinere isi doresc sa aiba fundul perfect, sanii atragatori si pielea luminoasa la fel ca a vedetelor.

Mariah Carey este considerata una dintre cele mai sexy vedete din lume. Prezenta pe scena de mai bine de doua decenii, diva reuseste sa isi pastreze de ani buni acelasi tonus. Aceasta a dezvaluit care este dieta care o ajuta sa aiba un trup fara cusur.

Dupa ani intregi in care a tinut o dieta cel putin dubioasa, in care consuma numai alimente de culoare mov, acum aceasta consuma altceva.

Vedeta a dezvaluit pentru Enews! ca in fiecare zi mananca numai doua alimente.

„Este foarte greu. Ai uri dieta mea. Tot ce mananc este somon norvegian si capere in fiecare zi. Asta este tot. Vorbesc serios. Incerc sa consum proteine. Este cel mai rau. Dar functioneaza”.

Desi poate parea o dieta usoara, medicii nutritionisti recomanda un echilibru in alimentele consumate. De asemenea, nu trebuie sa exageram si sa consumam orea multe proteine sau carbohidrati.

Dieta lui Mariah Carey. Vedeta a dezvaluit ca mananca doar doua alimente zilnic. Nutritionistii nu recomanda aceasta dieta

Anul trecut, autoritatile norvegiene au admis ca somonul de crescatorie norvegian poate fi periculos pentru persoanele care-l consuma. In special copiii, adolescentii si femeile insarcinate ar trebui sa il evite. Autoritatile norvegiene au fost nevoite sa recunoasca ca somonul de crescatorie este periculos. Acestea au recomandat populatiei, in special categoriilor sensibile, sa renunte la acest aliment.

Citeste si: Dieta lui Marylin Monroe. Tu ai manca asa ceva la micul dejun?

In locul somonului de crescatorie se recomanda cel salbatic. O sursa buna de omega 3 o reprezinta macroul si heringul. Asta, in cazul in care nu sunt contaminati cu substante toxice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top