Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Dieta lui Marylin Monroe. Tu ai manca asa ceva la micul dejun?

DIETA LUI MARYLIN MONROE. Marylin Monroe sadeste si astazi invidie printre femei, la 53 de ani de la moartea vedetei. Formele sale voluptuoase se intretineau cu o dieta care poate parea ciudata multora dintre noi.

Presa mondena din strainatate a dezvaluit zilele acestea care a fost dieta secreta a lui Marylin Monroe, si anume, ce manca actrita si cantareata americana de arata atat de bine.

DIETA LUI MARYLIN MONROE. Conform site-urilor din afara, ziua incepea cu lapte fiert in care aceasta adauga… doua oua crude. Marylin amesteca bine de tot laptele cu ouale crude si le consuma fara nicio greata.

Conform propriilor declaratii, gasite in arhivele ziarelor din 1952, acesta era marele secret al siluetei sale perfecte.

Presa scrie ca Marylin consuma lapte cu oua dimineata, in timp ce se imbraca si pornea catre o zi noua de munca (interviuri, repetitii pentru concerte etc). In plus, aceasta lua si pastile multivitaminice pentru a fi in forma pe parcursul zilei.

CITESTE SI: Schimbari NECESARE in dieta ca sa NU te INGRASI dupa 40 de ani

CITESTE SI: Dieta cu fibre care te ajuta sa slabesti chiar daca nu faci miscare

Pe vremea aceea, se credea ca ouale crude contin mai multe proteine decat daca sunt gatite. Acestea erau consumate dupa ce erau batute cu telul, devenind o moda mai ales printre actritele si fotomodelele de la Hollywood.

Marylin consuma carne. Ii placea sa manance in special noaptea, dupa ziua extenuanta in care canta si tragea duble pentru filmele sale. Aceasta manca des carne de vita sau de miel, precum si ficatei. Carnea era garnisita cu cativa morcovi fierti, scria revista Pageant.

Atunci cand dorea sa manance ceva dulce, Marylin nu se dadea la o parte de la inghetata. A fost o mare fana a acestei delicatese si o consuma inclusiv iarna.

Marylin avea multe activitati intr-o zi, iar atunci cand era intrebata de ce nu face sport ea raspundea sincera: „Nu pot suporta ca sportul sa devina o obligatie pentru mine”.

Daca ar fi consultati nutritionistii in legatura cu dieta lui Marylin Monroe, nu ar fi foarte incantati de stilul de viata al vedetei. Actrita avea noroc cu metabolismul ei, caci specialistii in nutritie considera usor dezechilibrata alimentatia sa.

Sursa foto: hdwallpapersact.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top