Connect with us

Revistateo.ro

Dieta pentru fund bombat

Stiri

Ce sa mananci daca vrei un fund bombat

Multe femei vor sa aiba fund bombat si nu inteleg ce fac sau ce mananca braziliencele de au un corp de invidiat. Poate ca nu totul sta in a te abtine de la mancat, ci a alege cu atentie ce sa mananci.

Mai e putin pana vine vara si orice femeie isi doreste sa arate bine in costumul de baie. Fundul brazilian nu va iesi niciodata din moda si pentru asta exista cateva trucuri. Iata cum il poti obtine.

Alimente pe care trebuie sa le consumi daca vrei sa ai un fund bombat

Putina lume stie, insa bananele te ajuta cel mai bine la marirea fundului. Acestea sunt bogate in enzime si minerale care iti tonifiaza posteriorul si il cresc sanatos. Evident, nu e cazul sa abuzezi de consumul de banane, insa 2 pe zi sunt numai bune pentru a obtine efectul dorit.

Nu stiai ca are PUTEREA asta! Iata parerea REALA a barbatilor despre posteriorul unei femei

Cum să-ţi tonifiezi posteriorul în 8 minute

Pe langa banane, braziliencele consuma multe proteine. Le poti obtine din oua, carne de pui, carne de curcan sau peste. De asemenea, nucile, alunele, semintele de floarea soarelui, lactatele degresate si cerealele integrale contribuie la infrumusetarea fundului tau.

Din pacate, alimentatia nu e suficienta

Ai nevoie si de cateva exercitii pentru a preveni vergeturile si celulita, cosmarurile oricarei femei. Alimentele cu carbohidrati complecsi, proteine si fibre trebuie insotite de exercitii fizice zilnice. Nu uita de consumul de lichide pentru a evita retentia de apa.

Cea mai buna varianta de miscare o reprezinta urcarea si coborarea scarilor. Aceste exercitii intaresc muschii fesieri si dau o forma placuta la vedere fundului tau. Pe langa exercitiul treptelor, e bine sa si alergi macar 25-30 de minute pe zi, de preferinta dimineata sau seara.

Un alt sport pentru intarirea muschilor fesieri si accentuarea liniilor coapselor astfel incat sa obtii o forma armonioasa a corpului este mersul cu bicicleta. Profita de vremea frumoasa de afara si fa ture ale orasului. 10 kilometri de mers cu bicicleta pe zi sunt suficienti si eficienti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top