Connect with us

Revistateo.ro

DIMA TROFIM “CERSESTE IUBIRE” DE LA IULIA VANTUR FOTO

Stiri

DIMA TROFIM “CERȘESTE IUBIRE” DE LA IULIA VÂNTUR FOTO

Dima Trofim, reprezentat de Agenția Act Smart Talent Management, a ajuns să cucerească România odată cu trupa Lala Band și serialele de televiziune a€œPariu cu viata” și a€œO nouă viata”.

Carismatic și extrem de talentat, Dima are la activ o mulțime de fani. Mai mult decât atât, pe lângă proiectul Lala Band, Dima și-a făcut timp și de carieră sa solo, filmând săptămâna trecută primul său videoclip la piesa „Cerșesc Iubire”, compusă de Radu Sîrbu & Sianna și produsă de Rassada Music.

Dima: „La invitația lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa și mi-a plăcut mult din prima. Am tras rapid ghidul vocal ca să ne dăm seama cum sună și dacă este potrivită pentru vocea mea și așa a rămas. Deși piesa a mai fost înregistrată cu alte două mari voci din industria muzicală românească, mie mi s-a potrivit ca o mănușa, deci piesă m-a ales pe mine 🙂 ”

Guest Star și cea care a jucat rolul femeii fatale în această poveste a fost superbă Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare ale videoclipului.

Iulia Vântur: „Am acceptat invitația de a apărea în videoclipul piesei „Cersec Iubire”, alături de Dima pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul, echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este o persoană talentată, aveam toată încrederea că va ieși un proiect de calitate. A fost o experiență foarte frumoasă și abia aștept să-l vedeți pe Dima cerșind iubire de la mine :)”

Dima: „Deși am destulă experiență în ceea ce privește filmările în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Știind ce trebuie să dau totul astăzi și că toți acești oameni s-au adunat pentru mine acolo, am avut tot felul de emoții… pozitive, constructive iar unele total neînțelese, mai ales când filmăm alături de superbă și atrăgătoarea Iulia este foarte greu să te mai concentrezi la ceva mai mult decât la ea. De fapt asta a fost rolul meu să mă laș sedus, cucerit, dominat de ea. Vă fi o poveste cu multă nebunie, pasiune și chimie și abia aștept să mă văd în postura de bărbat sedus :).

Alături de Dima Trofim și Iulia Vântur în videoclip își va face apariția și producătorul proiectului, Radu Sîrbu: a€œToata colaborarea cu Dima a fost interesantă, el fiind un artist complet și având o bază și un potențial enorm atât ca interpret cât și ca actor, lucru pe care l-a demonstrat cu ușurință la filmările videoclipului, unde ne-a uimit pe toți cu prestația sa. O să mai urmeze cu siguranță alte colaborări pentru că avem planuri mari și suntem pe aceeași lungime de undă, iar „Cerșesc Iubire” este doar începutul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top