Connect with us

Revistateo.ro

Distanta incredibila parcursa de aceasta romanca cu bicicleta. Unde a ajuns

Stiri

Distanta incredibila parcursa de aceasta romanca cu bicicleta. Unde a ajuns

O tanara focsaneana a strabatut cu bicicleta distanta de la Focsani in Indonezia, unde va ramane pentru a studia la STSI Indonesian College of Art.

Desi are origini romanesti, orasul ei natal este Jakarta.

Presa indoneziana scrie ca romanca a strabatut aceasta distanta uriasa cu bicicleta ei botezata „Nelu”. Calatoria Alinei Ene a inceput pe 4 iunie si s-a terminat pe 28 august. Pe drum, tanara si-a pierdut telefonul de patru ori, cardul i-a fost clonat si banii i-au disparut de mai multe ori din cont. Tanara declara ca drumul a fost insotit si de alte pericole, cineva incercand s-o hartuiasca.

„Ieri, in timp ce eu si Nelu pufaiam de zor la deal, un tanar turc se ofera sa ne ia cu masina. Refuz politicos si o iau din loc. Dupa cativa kilometri, acelasi turc, care, intre timp, a facut stanga-mprejur (dupa ce a verificat daca sunt singura, probabil), opreste iar”, a povestit Alina pe contul ei de Facebook.

Tanara si-a schimbat pe drum parerea despre tari despre care auzim doar lucruri negative in mass-media. „Daca despre Iran aveti impresia ca ar fi un cuib de teroristi, ma bucur sa va spun ca iranienii sunt cei mai ospitalieri oameni pe care i-am cunoscut pana acum si ca e una dintre tarile in care m-am simtit cel mai bine”, sustine Alina.

Din Romania pana in Indonezia sunt nici mai mult, nici mai putin decat 9.880 de kilometri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top