Connect with us

Revistateo.ro

exercitiile fizice

Stiri

DITRUGE MITURILE despre exercitiile fizice si apuca-te de sport chiar astazi!

Tot amani sa te apuci de fitness pentru ca ai in minte gandul ca vei da gres? Nu e deloc adevarat! Demonteaza toate miturile despre exercitii fizice cat ai spune „sport”!

1. Anumite exercitii sunt mai bune decat altele

Nu este deloc adevarat! Atat timp cat faci miscare si iti place, poti sa faci orice tip de antrenament. Desigur ca unele dinte exercitiile fizice sunt destinate pentru anumite parti ale corpului (de exemplu abdomene, genoflexiuni) insa daca nu vrei sa te antrenezi pentru ceva specific, fa doar ceea ce te face fericita si energica!

CITESTE SI: Fa aceste exercitii pentru picioare ca sa scapi de durerile de spate!

CITESTE SI: Exercitii fitness SENZATIONALE cu un simplu prosop

2. Antrenamentul scurt nu are rost

Este usor sa te convingi sa renunti la sport daca iti spui ca nu are niciun sens sa faci doar jumatate de ora de sport. Totusi, afla ca doar 20 de minute de miscare sunt de ajuns pentru a vedea cateva rezultate. Daca ai putin timp la dispozitie pentru exercitiile fizice, alege ceva ma intens.

3. Exercitiile matinale sunt cele mai bune

Ai tot citit ca cele mai eficiente sunt exercitiile fizice facute dimineata? Nu pune presiune pe tine din cauza acestor informatii. Chiar daca te energizeza pentru intreaga zi, rezultatele antrenamentului facut dimineata nu se diferentiaza cu nimic de cele pe care le faci seara. Nu renunta la sport din cauza unor mituri!

4. Daca nu transpiri si nu te doare, inseamna ca nu faci bine

Exercitiile sunt diferite si au tot felul de efecte pentru organism. Pilates si yoga, de exemplu, au rezultate minunate pentru flexibilitatea corpului tau si pentru tonus in general, insa nu transpiri si nu simti nicio durere. Asta nu inseamna ca nu au rezultate, nu? In plus, daca te fortezi sa simti durere dupa antrenamentele fizice, risti sa tragi prea mult de tine si sa iti provoci probleme grave de sanatate!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top