Connect with us

Revistateo.ro

Diva pop a Spaniei, FAVORITĂ la EUROVISION

Stiri

Diva pop a Spaniei, FAVORITĂ la EUROVISION

Numărătoarea inversă a început și suntem pe punctul de a afla cine va reprezenta Spania în acest an la Eurovision. Favorită pare a fi Marta Sanchez, cea mai cunoscută și iubită cântăreață de muzică pop spaniolă. Însă Marta Sanchez are o competitoare serioasă: este vorba despre Edurne, cea care s-a lansat în urma participării la un talent-show muzical din Spania. Publicul va alege în cele din urmă dintre cele două, notează mai multe ziare și reviste spaniole.

Despre Edurne știm că a participat la concursul muzical „Operacion triunfo”, în 2005. Atât ea cât și Marta Sanchez au lăsat să se înțeleagă pe rețelele de socializare și în diverse interviuri faptul că sunt în pregătiri pentru Eurovision. Edurne contează în pregătirea ei pentru festivalul european de muzică pe sprijinul lui Tony Sanchez-Ohlsson, autorul piesei „Quedate conmigo” interpretată de Pastora Soler la Eurovision în anul 2013.

Trebuie spus că Spania, fiind una dintre marile cotizatoare ale Eurovisionului, nu va trece de semifinale ci va intra direct în finală la fel ca și Italia, Franța, Germania sau Marea Britanie. Un alt zvon care circulase la sfârșitul anului 2014 era că Sony și-a impus doi candidați la Eurovision, însă atât numele Dianei Navarro și a lui Raul Gomez au fost infirmate ulterior.

Până zilele trecute, Edurne părea a fi sigur favorită la reprezentarea Spaniei la Eurovision, însă după ce Marta Sanchez și-a anulat lansarea noului disc, spunându-le fanilor joia trecută (8 ianuarie 2015) că vor înțelege de ce a făcut asta, toate forumurile și grupurile fanilor Eurovision au sărit în aer. Practic semi-anunțul Martei Sanchez a transformat-o deja în favorită la Eurovision, fiind practic cea mai populară artistă pop din Spania.

Edurne și Marta Sanchez însă nu sunt foarte bune prietene și asta numai dacă ne gândim că în 2014, în cadrul ediției spaniole a emisiunii „Te cunosc de undeva” cele două s-au confruntat cu replici tăioase. Mai exact, Edurne trebuia să o imite exact pe Marta Sanchez, cu care era concurentă în cadrul showului. Marta nu a fost mulțumită de faptul că Edurne nu a studiat coregrafia la piesa „Vivo por ella”, spunându-i asta în platoul de televiziune în fața tuturor. Edurne a fost atunci șocată de reacția neașteptată a Martei Sanchez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top