Connect with us

Revistateo.ro

Divorţurile celebre şi scumpe

Inedit

Divorţuri celebre şi scumpe

Divorţuri celebre şi scumpe.

S-au văzut, s-au iubit şi s-au… despărţit. La asta s-ar rezuma poveştile de iubire ale starurilor de la Hollywood, care au avut mai mult de împărţit decât o dragoste efemeră. Iată aşadar cât le-a costat amorul pe celebrităţile din showbiz-ul internaţional.

Divorţul dintre Tiger Woods şi Elin Nordegren a fost unul în care banii au curs într-adevăr fără număr. După ce s-a săturat să tot fie înşelată, soţia celebrului jucător de golf a intentat divorţ şi s-a ales astfel cu cea mai mare “despăgubire de căsătorie” din istorie: 750 milioane de dolari. Mai mult, fostul manechin a reuşit să primească şi casa în care cuplul locuia, o altă locuinţă de vacanţă, plus toate proprietăţile din Suedia ale foştilor parteneri de viaţă. Şi Tiger Woods s-a ales cu ceva: o semnătură din partea soţiei, prin care a declarat că nu va scrie niciodată vreo carte despre dedesupturile relaţiei dintre cei doi, chiar dacă jucătorul de golf ar muri îaintea ei.

sursa foto galleryhip.com

sursa foto galleryhip.com

Mel Gibson a plătit şi el destul de scump pentru dragostea împărtăşită cu Robyn Moore. Mai exact, acesta a trebuit să împartă “frăţeşte” averea sa cu fosta soţie, lăsându-l pe actor mai sărac cu…850 milioane de dolari! În plus, Robyn a reuşit să obţină şi 50% din profitul lui Mel Gibson din viitoarele sale producţii cinematografice.

sursa foto gotprenup.com

sursa foto gotprenup.com

Şi Terminatorul Arnold Schwarzenegger a trecut printr-un divorţ destul de scump, iar fosta sa soţie, Maria Shrive, l-a ajutat pe actor să scape de 200 milioane de dolari, adică jumătate din averea lor comună. Culmea a fost că din suma totală de 400 milioane de dolari, cât au reuşit să strângă cei doi în 25 de ani de căsnicie, 300 milioane au fost făcuţi de celebrul actor, în timp ce soţia sa a contribuit în casă cu „doar” 100 milioane de dolari.

sursa foto huffingtonpost.com

sursa foto huffingtonpost.com

Amy Irving, care a fost căsătorită cu regizorul Steven Spielberg, a intentat divorţul de acesta după ce a aflat că a greşit uşa căminului familial de mai multe ori. După o serie de scandaluri, actriţa a primit 100 milioane de dolari şi un celebru tablou le-al lui Monet, iar relaţia celor doi s-a transformat dintr-o dată într-una amiabilă.

sursa foto nypost.com

sursa foto nypost.com

Un alt caz celebru de divorţ este cel dintre Michael Douglas şi Diandra Luker, prima soţie a actorului. După ce aceasta l-a acuzat public de infidelitate şi dependenţă de sex, Diandra s-a ales după 23 de ani de căsnicie cu 45 de milioane de dolari şi jumătate şi din câştigurile obţinute din filmele în care a participat actorul în perioada când erau împreună.

sursa foto parade.com

sursa foto parade.com

Norocosul în toată istorisirea aceasta pare să fie Paul McCartney, care era să piardă jumătate din averea sa in defavoarea fostei soţii Heather Mills. Aceasta a intentat divorţul de celebrul membru al formaţiei The Beatles, după ce aceasta a afirmat că soţul ei consuma alcool şi canabis şi o împiedica pe aceasta să alăpteze. După ce a cerut iniţial jumătate din averea de un miliar de euro a artistului, Heather a ajuns să primească doar 25 milioane lire sterline.

sursa foto hollywoodreporter.com

sursa foto hollywoodreporter.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top