Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Doar 6 lucruri la care trebuie sa raspunzi cu DA in viata

Fiecare om are propria experienta de viata. Insa, indiferent de contextul si datele fiecaruia, sunt anumite chestiuni la care toti oamenii ar trebuie sa acheseze cu un mare DA.

6 lucruri la care trebuie sa raspunzi cu DA in viata:

1. CAND CINEVA ITI SPUNE CA TREBUIE SA RENUNTI LA GRIJI, RASPUNDE CU DA!

Da, voi renunta la griji. Da, voi face tot posibilul sa transform chiar si necazurile in lucruri care ma pot imbunatati spiritual. Trebuie sa imi permit sa zambesc oricat de dura mi s-ar parea viata. Trebuie sa lupt in fiecare moment pentru a fi capabil sa ofer iubire si sa ii ajut pe ceilalti cu pozitivitatea mea.

2. TREBUIE SA SPUI DA ACTIUNILOR SOCIALE

A face bine nu este deloc greu. E suficient sa iti propui sa sadesti bine si vei fi mai fericit. Nu este nicio lozinca: adevarata fericire vine din lucrurile marunte pe care le facem in fiecare zi pentru noi si semenii nostri.

CITESTE SI: LECTII BUDISTE. De unde stii ca sufletul tau se va reincarna

CITESTE SI: Lectii de viata incredibile de la parintele Iustin Parvu. ADEVARURI pe care putini au avut curajul sa le zica

3. SPUNE DA IUBIRII!

Nu iti fie teama sa iubesti, chiar si daca suferintele in amor sunt mari. Din durere invatam cel mai mult asa ca nu fugi de posibilele tale perechi doar pentru ca ai avut si esecuri in viata.

4. DA, IMI VOI CAUTA DES PRIETENII SI FAMILIA

De cate ori nu ne propunem sa ne sunam prietenii si familia atunci cand vrem sa vedem ce mai fac? Problema e ca niciodata nu ne facem timp sa le aratam celor dragi ca tinem la ei, iar asta este numai din vina noastra.

Daca avem timp sa stam pe Facebook ori sa ne pierdem vremea vazand seriale si emisiuni televizate sau sa hoinarim prin oras, putem sa ne facem timp si pentru oamenii cu adevarat importanti pentru sufletul nostru.

5. NU VOI JUDECA PE NIMENI, NICIODATA

Trebuie sa iti propui asta din inima deoarece prejudecatile duc la sincope in comunicare. Iti place daca cineva nu iti da atentia cuvenita pentru ca si-a format o parere gresita despre tine? Nu-i asa ca nu e deloc placut?

6. DA, VOI IERTA DE FIECARE DATA

Iertarea ne curata sufletele de poveri. In momentul in care preferam sa pastram supararea nu facem altceva decat sa lungim agonia in care am pasit cu ambele picioare.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top