Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Doctorul Leon Dănăilă, ultima dorință înainte de moarte

Doctorul Leon Dănăilă a vorbit despre propria sa moarte. Acesta a spus că nu vrea să fie condus pe ultimul drum cu flori și mulțime, ci vrea să fie aruncat la gunoi.

Leon Dănăilă a spus cum vrea să fie condus pe ultimul drum

„Când mor, să mă arunce într-o mașină de REBU, să mă ducă la groapa de gunoi să mă mănânce câinii, ca să fiu de folos cuiva și după moarte. Cum am fost în timpul vieții, așa vreau să fiu și după moarte. Nu vreau flori, nu vreau discursuri, nu vreau plimbări pe la toate secțiile, nu vreau nimic. Să facă așpa cum am zis eu. Asta e dorința mea”, a declarat medicul pentru evz.ro.

Doctorul Leon Dănăilă a intrat în atenția presei după ce a fost surprins în metrou în urmă cu ceva timp. A devenit atât de popular încât un partid politic l-a cooptat, astfel că a ajuns senator liberal.

CITEȘTE ȘI: Doctorul Leon Danaila a povestit cum poate fi prevenit cancerul

Neurochirurgul este extrem de popular în mediul online datorită felului direct în care abordează tematici sensibile pentru populație. Acesta a vorbit recent despre cauzele cancerului. „O boală este formată din 50% stare organică și 50% stare psihică. Uneori sistemul imunitar uptă și împotrica cancerului. S-au constatat cazuri.

Este analizat sistemul umanitar și într-adevăr bolnavii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, ei rezistă foarte mult la boală. Bolnavii pesimiști sau bolnavii care sunt depresivi se îmbolnăvesc foarte repede. Starea depresivă poate duce la cancer”, a declarat medicul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top