Connect with us

Revistateo.ro

Gheorghe Mencinicopschi trage un semnal de alarmă dur!

Sanatate

Doctorul Mencinicopschi îți spune că nu e bine să combini aceste alimente populare

În fiecare zi trebuie să facem o serie de alegeri pentru a trăi frumos și sănătos. Unele combinații alimentare ne fac mai mult rău decât bine, iar asta o spune expertul în nutriție dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Dr. Menci, despre greșelile pe care le facem în alimentație

„În alimentaţie nu există modă. Genomul nostru nu se modifică. Carnea nu ar fi bine să se asocieze cu peştele, nici cu ouăle sau cu brânzeturi.

Fructele de mare, asta e valabil pentru orice feld e carne, animalele respective trebuie să provină din medii nepoluate.

Se cunoaşte un caz foarte grav de intoxicare, în Japonia, s-a declanşat o martalitate foarte ridicată după ce mai mulţi oameni au mâncat scoici din golful în care se deversau ape de la o uzină chimică. Fructele de mare sunt hrănitoare. Nu trebuie să mergem în extreme cu dietele.

Nu trebuie să cântărim mâncare în grame, în calorii. Orice fel de carne ar fi bine să o însoţim cu o garnitură de legume.

CITEȘTE ȘI: Cele 5 alimente pe care Kate Middleton le mănâncă zilnic

Dacă ai păr în exces pe corp, înseamnă că mănânci aceste alimente

Putem un singur fel de legumă sau multe legume care ne plac. Peştele este un aliment care nu ar trebui să lipsească de la masa noastră, diversificând astfel dieta noastră. Nu trebuie să avem o dietă monotonă. Femeile însărcinate trebuie să evite spada, rechinul şi tonul mare.

Trebuie să înţelegem ce sunt leguminoasele: alimentele care provin din familia fasolei: năut, mazăre, linte.Pastele pot fi consumate şi la cină”, susține doctorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top